Back to Back Issues Page
Wimperbalsem en nog meer nieuwe recepten
February 26, 2016

Vandaag weer een overzichtje van de nieuwe recepten die afgelopen 2 weken op de website zijn verschenen.

Ik heb een heel simpel recept voor wimperbalsem gemaakt. Je moet wel even geduld hebben want je ziet pas resultaat na minstens 2 maanden maar het is de moeite waard om te proberen.

En verder nog een lekker verfrissende limoen gember gezichtstonic die je kunt maken met verse limoen, gember en pepermunt.

Nieuwsgierig? Hier vind je de recepten:

Wimperbalsem

Limoen gember gezichtstonic

AromecumRegelmatig wordt mij gevraagd wat een goed boek is over aromatherapie en etherische olie. Voor mij is dat absoluut het Aromecum. Dit boek is mijn naslagwerk waarin ik altijd snel even iets op kan zoeken en het is geschikt voor iedereen, of je nu net begint met aromatherapie of professional bent.

Wil je meer weten over het Aromecum? Ik heb er een boekreview over geschreven:

Aromecum

Etherische olie van de weekRavintsara is de etherische olie van de week.

Ravintsara is familie van de Kamfer etherische olie en ook een echte etherische olie voor gebruik in de winter omdat de olie antibacteriƫle en zuiverende eigenschappen heeft.

Ravintsara etherische olie wordt ook veel gebruikt bij verkoudheid en griepverschijnselen en werkt verlichtend bij spierklachten.

Meer info over ravintsara etherische olie:

Ravintsara etherische olie

In de webshop krijg je komende 2 weken 10% korting op de Ravintsara etherische olie.

webshop aromatherapie info

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page