Back to Back Issues Page
Bedankt!
July 18, 2014

Bedankt!

Afgelopen woensdag is mijn nieuwe e-book verschenen. En sinds woensdagavond heb ik heel veel lieve, leuke en enthousiaste berichtjes over het e-book mogen ontvangen.

Ik wil jullie daar allemaal hartelijk voor bedanken. Ik ben blij dat het e-book zo goed aankomt en dat jullie er net zo enthousiast over zijn als ik ben. En ik wens natuurlijk iedereen heel veel plezier met het maken van alle recepten en het lezen van de informatie.

Maar ook kreeg ik van meerdere lezers het verzoek voor starterkits met producten die passen bij de recepten van het Aromatherapie Info Handboek.

Daar heb ik vandaag hard aan gewerkt en vanaf nu staan er 3 starterkits in de webshop. Een basis, uitgebreid en de luxe pakket. Zodat je kan kiezen wat het beste bij jou past.

Mocht je hier interesse in hebben dan vind je hier de starterkits:

Starterkits Aromatherapie Info Handboek

Aromatherapie Info Handboek
Heb je de mail van afgelopen woensdag gemist en wil je meer weten over het Aromatherapie Info Handboek?

Nog even ter herinnering:

Voor alle nieuwsbrief lezers hebben we een speciale aanbieding en kan je het e-book tot a.s. zondag 20 juli bestellen voor maar 8 euro (normale prijs is 16 euro).

Hier vind je meer informatie over het Aromatherapie Info Handboek:

Aromatherapie Info Handboek

Nog een paar tips om koel te blijven

Het schijnt erg warm te worden dit weekend.

Pepermunt etherische olie is de ideale olie voor dit weer omdat Pepermunt verkoelend werkt.

Hier vind je nog een paar tips om koel te blijven.

Ik wens je een fijn en zonnig weekernd.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page