Back to Back Issues Page
Brandnetelzalf tegen jeuk!
August 21, 2015

Hoi,

Vandaag, zo vlak voor het weekend, even een korte nieuwsbrief met de recepten en artikelen die afgelopen tijd op de website zijn verschenen.

Ik ben achter de schermen nog volop bezig met allerlei spannende vernieuwingen (het gaat iets meer tijd kosten dan ik had gedacht maar dat maakt niet uit want het wordt wel leuk).

Ondanks dat wil ik deze recepten toch alvast met je delen en daarna ga ik dit weekend zelf ook nog even lekker van het mooie weer genieten.

De zon schijnt hier gezellig het kantoor binnen, de zomerse geluiden (er zit een duif hier op het dak te koeren en er zijn zelfs een paar krekels die blijkbaar al wakker zijn) komen door het openstaande raam en de kat ligt te zonnen in de vensterbank.

Ok, genoeg gekletst, hier komen de recepten:

Brandnetelzalf tegen jeukBrandnetelzalf werkt goed tegen jeuk en irritatie van bijvoorbeeld insectenbeten, kwallenbeten of zelfs van brandnetels! En het is snel te maken.

Brandnetelzalf

Anti aging creme

Dit recept is wel iets ingewikkelder maar het resultaat is een hele fijne creme voor de droge en rijpere huid.

Deze anti aging creme is rijk en verzorgend maar toch ook licht en snel intrekkend.Anti Aging creme

Lavendel hydrolaatLavendel hydrolaat of hydrosol (lavandula angustifolia) is vooral bekend om haar zuiverende en reinigende werking voor de huid. Het is een heel veelzijidg hydrolaat dat je voor van alles en nog wat kunt gebruiken.

In dit artikel kan je er alles over lezen:

Lavendel hydrolaat

Etherische olie van de weekGalbanum is deze week de etherische olie van de week.

Galbanum etherische olie is sterk pijnstillend en ontstekingswerend maar door de fris kruidige geur is de olie ook zeer geschikt om te ontspannen.

Alleen al voor de unieke geur is galbanum het proberen waard: kruidig, fris, groen met een ondertoon van selderij en dennen.Galbanum etherische olie

Galbanum etherische olie kan je deze week met 10% korting bestellen in de Aromatherapie Info Webshop

webshop aromatherapie info

Ik wens je een fijn en zonnig weekend.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page