Back to Back Issues Page
Fijne feestdagen
December 17, 2015

Nu het jaar 2015 bijna afgelopen is, is het voor veel mensen tijd om terug te kijken op het jaar.

Ik heb dit ook gedaan en ik ben zeer dankbaar voor het jaar 2015. Prive was het een mooi jaar en zowel de website als de webshop zijn enorm gegroeid. Dat ging niet zonder problemen maar als ik zie waar we nu staan in vergelijk tot vorig jaar dan kan ik alleen maar intens dankbaar zijn voor alles wat ik afgelopen jaar heb mogen beleven. En wat zeker ook belangrijk is zijn alle mooie, lieve en opbouwende berichten die ik van jullie heb ontvangen.

Ik merk echter dat het nu tijd is om eens even een paar weken voor mijzelf te hebben en niet altijd maar door te gaan en bereikbaar te zijn. Daarom heb ik besloten de laatste 2 weken van dit jaar en de eerste week van Januari geen nieuwe recepten op de website te plaatsen en ook geen mails te beantwoorden. Even een tijdje afstand nemen, maar ook nieuwe plannen maken voor 2016.Plannen voor 2016Ik heb het al eerder gezegd maar de Aromatherapie Info website is echt toe aan een nieuw jasje want het wordt steeds onoverzichtelijker. Dat gaan we zeker in 2016 doen.

En in de eerste maanden van 2016 komt het eerste, echte boek van Aromatherapie Info uit. Dit stond al op de planning voor afgelopen maand maar door de grote drukte in de webshop is het helaas niet gelukt om het boek goed af te maken.

En natuurlijk kan je ook weer vele nieuwe recepten, informatie over etherische olie en aromatherapie en leuke tips verwachten.

In deze laatste nieuwsbrief van dit jaar krijg je een overzicht van de populairste recepten van 2015.

Brandnetelzalf

Cayenne zalf

Aromatherapie Inhalator

Desinfecterende citrus reinigingsdoekjes

Aleppo zeep maken

Etherische olie van de maandDeze maand is Zilverspar de etherische olie van de maand. Hoe kan het ook anders want Zilverspar ruikt heerlijk naar kerstboom.

De olie heeft een prettige iets zoete balsemachtige dennengeur en herinnert aan een verse kerstboom.

Zilverspar olie kan het immuunsysteem activeren en verdiept de ademhaling. Daardoor is de olie zeer geschikt ter ondersteuning van de behandeling van aandoeningen aan de luchtwegen, hoesten, griep en koorts.

Hier kan je meer lezen over zilverspar etherische olie.

Zilverspar etherische olie

Deze maand krijg je 10% korting op de Zilverspar etherische olie in de webshop.

Openingstijden webshop DecemberWil je er zeker van zijn dat je je bestelling nog voor de kerstdagen ontvangt bestel dan uiterlijk 21 december voor 14 uur. Het webshop team werkt hard door en verstuurd tot en met 23 december dagelijks alle pakketten.

Bestellingen die op 24 december en tijdens de kerstdagen gedaan worden versturen we op maandag 28 december. Daarnaast versturen we nog pakketten op woensdag 30 december.

Dus ook in de kerstvakantie kan je nog lekker aan de slag met de recepten van Aromatherapie Info

De webshop is gesloten van 31 december tot en met 7 januari i.v.m. verhuizing en het tellen van de voorraad.

In de periode van 23 december tot en met 8 januari is het kantoor echter gesloten, dan beantwoorden we geen mails en zijn we telefonisch niet bereikbaar. Heb je een dringende vraag over een bestelling maak dan een ticket aan in de webshop. Die proberen we dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

webshop aromatherapie info

Hele fijne feestdagen

Als afsluiting van deze laatste nieuwsbrief van 2015 wil ik jou en je dierbaren hele fijne feestdagen wensen en een goed begin van 2016. Zonder jou zou Aromatherapie Info niet zijn wat het nu is. Dank je wel.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page