Back to Back Issues Page
Gratis ebook over etherische olie composities voor jou.
August 22, 2014

Bedankt voor je reactie!

Allereerst wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor alle leuke reacties en tips op mijn verzoek van vorige week of er behoefte is aan meer recepten over gezonde voeding op de website.

Het waren teveel mails om iedereen persoonlijk te beantwoorden maar ik ben heel blij met alle feedback en lieve berichten die ik ontvangen heb.

95% van de lezers van de nieuwsbrief wil graag meer recepten over gezonde voeding en koken met etherische olie. Dus die recepten komen er binnenkort ook aan.

Maar natuurlijk blijven de andere recepten ook komen en wordt Aromatherapie Info geen food blog want daarvan zijn er al genoeg (hele leuke) op het internet te vinden.

Aromatherapie Info wordt het informatie portaal voor lekker, gezond en leuk leven met natuurlijke producten en etherische olie.

Werkzaamheden aan de site

Vanaf komend weekend zullen er onderhoudswerkzaamheden aan de website worden uitgevoerd en gaan we ons best doen om de site nog makkelijker leesbaar te maken, de recepten sneller te vinden.

Het kan dus zijn dat de site er komende week af en toe een beetje vreemd uitziet maar er wordt aan gewerkt.

Ook zullen er veel nieuwe producten in de webshop komen zodat we straks meer dan 100 verschillende biologische etherische oliën in de webshop hebben staan.

En een uitgebreid assortiment aan plantaardige oliën, werkmaterialen en verpakkingsmaterialen.

Alles om ervoor te zorgen dat je nog meer inspiratie krijgt om met etherische olie aan de slag te gaan en gezond en lekker te leven.

Hierdoor ben ik echter komende week slecht te bereiken en zal dan ook geen nieuwe artikelen of FB posts plaatsen.

Het lijkt dus even stil maar op de achtergrond wordt hard gewerkt en de planning is om per 1 september alles afgerond te hebben.Etherische olie composities e-book gratis

Om te zorgen dat je je niet verveeld komende week krijg je hierbij het nieuwste gratis e-book voor nieuwsbrief abonnees.

Een e-book over zelf etherische olie composities maken voor je eigen producten zoals parfum, aftershave en natuurlijk ook voor je douche gel, bodylotion, soy wax melts en sojakaarsen.

In dit boek leer je waar je op moet letten als je zelf gaat mengen en krijg je volop inspiratie om nieuwe composities te gaan maken.

Ook leer je hoe je parfum kunt maken met etherische olie en voor de mannen after shave.

Hier kan je het e-book gratis downloaden:

Etherische olie composities e-book

Aromatherapie Info Handboek

Wil je nog meer informatie over etherische olie en recepten dan kan ik je het Aromatherapie Info Handboek ook nog van harte aanbevelen.

In dit e-book worden de basisprincipes van aromatherapie en het veilig gebruik van etherische olie duidelijk uitgelegd.

En vind je een overzicht van de belangrijkste basisgrondstoffen zoals plantaardige olie (bijv. amandel en jojoba olie, sheaboter en bijenwas) en hun werking.

In dit boek gekozen voor 4 etherische oliën die zeer veelzijdig inzetbaar zijn en een perfecte basis vormen om te beginnen met aromatherapie.

Namelijk: lavendel, citroen, pepermunt en tea tree (melaleuca)

Wil je meer weten:

Aromatherapie Info Handboek

Etherische olie van de week

De webshop blijft komende week gewoon open en er is dan ook weer een etherische olie van de week.

Deze week is dat Kamille.

Echte of blauwe kamille etherische olie bevordert de genezing van de huid, is pijnstillend bij gewrichtsaandoeningen, verzachtend bij oogaandoeningen en helpt in het algemeen tegen ontstekingen.

Lees hier meer over wat je allemaal met Kamille etherische olie kunt doen:

Kamille etherische olie

In de webshop krijg je deze week 10 % korting op de Kamille etherische olie. Hier kan je de olie bestellen:

webshop aromatherapie info

Ik ga snel aan de slag met alle nieuwe plannen en spreek je weer over 2 weken. Fijn weekend!

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page