Back to Back Issues Page
Kom jij ook naar Utrecht voor een unieke lezing over etherische olie?.
October 04, 2013

Uniek gratis seminar over etherische olie in UtrechtGraag wil ik je hierbij uitnodigen voor een bijzonder evenement.

Op zaterdag 19 oktober a.s. zal de bekende expert op het gebied van aromatherapie en etherische olie, dr. David Hill uit Amerika een lezing geven in het NH hotel te Utrecht. Deze lezing is gratis en toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in etherische olie.

Dr. David Hill behoort tot de oprichters van de firma doTERRA en is gevraagd spreker op vele internationale congressen over aromatherapie en etherische olie.

Zijn wetenschappelijke kennis en expertise op het gebied van etherische olie en aromatherapie wordt wereldwijd zeer gewaardeerd en met zijn passie voor etherische olie is hij een inspiratiebron voor iedereen die hem leert kennen.

De kans om Dr. Hill in Nederland te zien is echt uniek en zeker de moeite waard.

Het seminar vind plaats op zaterdag 19 oktober van 11.00 tot 18.00 uurin het NH hotel in Utrecht centrum.

Dit seminar wordt ons aangeboden door de firma doTERRA en in het ochtendprogramma van 11 tot 13 uur kan je dan ook meer horen over de therapeutische etherische olie en de mogelijkheden van de firma doTERRA.

Het middagprogramma van 14.00 tot 18.00 uur is dan geheel voor dr. Hill zijn rekening.

Wil jij ook deelnemen (en gasten zijn ook van harte welkom dus neem gerust iemand mee) ga dan naar de website om je aan te melden en het lijkt me leuk om je te ontmoeten op 19 oktober a.s.aanmelding seminar 19 oktober dr. Hill

Ik verheug me erop om je dan te zien.

Mocht je nog vragen hebben of problemen met de aanmelding neem dan even contact met mij op.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page