Back to Back Issues Page
Nieuwe recepten voor de herfst
October 08, 2014

Recepten voor de herfst

De bladeren van de bomen beginnen prachtig rood te kleuren, de temperatuur gaat langzaam omlaag en de eerste stormen kondigen zich aan. De herfst is begonnen!

Tijd om lekker aan de slag te gaan met leuke herfstrecepten om zelf te maken. Afgelopen weken zijn er weer een paar leuke bijgekomen op de site. Hier vind je een overzicht.Appelbalsem

Appelbalsem beschermt, verzorgt en verzacht een ruwe, schrale of gesprongen huid (door koude, droge lucht) en is tevens geschikt voor de verzorging van droge lippen.

Ook ideaal voor baby’s en kleine kinderen bij schaafwondjes en uitslag.

Appelbalsem

Warmtekussen met rijst

Dit diy warmtekussentje met rijst is super makkelijk te maken en in combinatie met etherische olie een goed hulpmiddel tegen diverse kwaaltjes.

warmtekussentje

Rozencreme

Deze rozencreme is verzorgend en beschermend met rozenhydrolaat en rozenbottelolie. Heerlijk voor bescherming van de huid bij koud en nat herfstweer.

Rozencreme

Etherische olie van de week

De etherische olie van deze week is Ceder (Atlasceder).

Atlasceder geeft aan diegene bescherming die gevoelig zijn voor de dagelijkse "hardheid" en dat het leven uit lijden bestaat. Atlasceder zet je met beide benen op de grond waardoor het makkelijker wordt om het leven te accepteren zoals het is.

Wil je hier meer over weten, lees dan verder op de website:

Cederhout etherische olie

In de webshop krijg je deze week 10 % korting op de Cederhout etherische olie.

Tevens zijn op veler verzoek een aantal producten weer terug van weggeweest in de webshop. Glycerine, Aloe vera purum (de vloeibare aloe vera die zeer geschikt is voor de tandpasta) en xylitol staan weer in de webshop. Ook hebben we grotere flessen met plantaardige olie van 250 ml.

En er zijn verschillende nieuwe soorten hydrolaat bijgekomen.

Neem eens een kijkje in de webshop:

webshop aromatherapie info

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page