Back to Back Issues Page
Ik wil graag jouw mening.weten.
August 14, 2014

Hai,

Al een tijdje loop ik te na te denken over de website. Ik wil graag wat meer gaan doen met gezonde voeding en recepten. Maar ik vraag me af of dit wel past bij de site en of jij als lezer dit wel leuk zult vinden.

Daarom vraag ik hierbij om je hulp.

Er staan een paar pagina's op de site over gezonde voeding en koken met etherische olie. Hier staan ook al een paar recepten op.

Wil je hier eens maar kijken en onderaan de pagina je mening laten weten of je hier meer recepten zou willen zien?

Recepten waar ik dan aan zit te denken zijn bijvoorbeeld recepten met cacaoboter en kokosolie, want hier kan je niet alleen fijne huidverzorgingsproducten mee maken maar ook heerlijk mee bakken en koken.

Bijvoorbeeld witte chocoladekoekjes van cacaoboter en speltmeel zonder suiker, lekkere dressings en sauzen met plantaardige en etherische olie, snelle gezonde ontbijtrecepten, lekkere gezonde smoothies etc. etc.

Natuurlijk blijf ik ook andere aromatherapie recepten verzinnen en schrijven maar dit lijkt me een leuke aanvulling op de website.

Neem eens een kijkje op de volgende pagina's en ik zou het leuk vinden als je onderaan de pagina je commentaar achter laat. Ik ben benieuwd naar je mening.

Gezonde voeding

Koken met etherische olie

Etherische olie van de week

De etherische olie van de week is Tijm.

Toepasselijk want met Tijm kan je ook heerlijk koken en het is zeer goed voor je gezondheid.

Lees hier meer over wat je allemaal met Tijm etherische olie kunt doen:

Tijm etherische olie

Op beide soorten tijm etherische olie in de webshop krijg je deze week 10 % korting. Hier kan je de olie bestellen:

webshop aromatherapie info

O ja, door persoonlijke omstandigheden is het nieuwe gratis e-book voor alle nieuwsbrief abonnees nog niet helemaal af maar er wordt hard aan gewerkt en het wordt een leuk en interessant e-book. Ik hoop dat ik het volgende week naar jullie toe kan sturen.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page