Back to Back Issues Page
Alle recepten voor natuurlijk schoonmaken bij elkaar
February 11, 2015


Hai,

Ik ben er best trots op dat ik je vandaag mijn nieuwe e-book over natuurlijk schoonmaken kan presenteren.

Al een hele tijd liep ik met dit plan in mijn hoofd en nu is het klaar en kan jij ook genieten van alle schoonmaak recepten bij elkaar in een handig boek. Op tijd voor de voorjaars schoonmaak.

Als je dit boek leest krijg je gelijk zin om de deuren wagenwijd open te zetten en te gaan beginnen met poetsen.

En dat kan want de meeste recepten zijn gemaakt met simpele ingrediƫnten zoals soda, water, citroensap, zuiveringszout, azijn en etherische olie.

Met meer dan 50 recepten en tips leer je in dit e-book hoe je makkelijk zelf al je (chemische) schoonmaakmiddelen kunt vervangen door een natuurlijke zelfgemaakte variant.Omdat ik zo blij ben met mijn nieuwe e-book wil ik jou als lezer van de nieuwsbrief en de website een korting geven op dit nieuwe natuurlijk huishouden e-book.

Tot en met a.s. zondag 15 februari kijg je maar liefst 4 euro korting op het e-book en kost het e-book maar 8 euro (de normale prijs is 12 euro).

Wil je meer weten over het e-book dan kan je hier meer lezen:

Natuurlijk huishouden e-book

Ik ben benieuwd wat je vindt van dit nieuwe e-book en hoop dat je er net zoveel plezier aan beleefd als ik. Laat het me weten.

Met geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page