Back to Back Issues Page
Start jij ook mee op 6 januari?
December 18, 2013

Doe jij ook met mij mee in januari?In januari 2014 bestaat Aromatherapie Info 1 jaar en dat gaan we vieren met leuke acties, een cadeautje voor alle nieuwsbrief abonnee's en natuurlijk weer een nieuw jaar vol met leuke recepten en informatie over aromatherapie.

Hou je e-mail in de gaten in januari.

Komende 2 weken zal ik ook besteden aan het optimaliseren van de website en wat meer achter de schermen werken.

Een onderdeel wat zeker meer aandacht gaat krijgen is gezonde en lekkere voeding in combinatie met aromatherapie en etherische olie.

Mijn collega Katinka Michiels is specialiste op het gebied van gezonde voeding en raw food en zij heeft een hele interessante cursus gemaakt waarin je in 12 stappen gezonder en slanker kunt worden.

Ideaal om mee te starten in januari.

Doe jij met mij mee en ga je ook starten op 6 januari en maken we samen van 2014 een gezond en gifvrij jaar!

Katinka heeft een hele bijzondere aanbieding voor haar cursus:Slank en Gezond in 12 stappenKlik hier voor meer informatie

Dit programma is geen dieet maar gebaseerd op een gezonde levensstijl zonder dat je jezelf iets moet ontzeggen.

Wat als ik iets geleerd heb de afgelopen jaren is dat een dieet absoluut niet werkt. Ben je het met mij eens?

Het leuke is dat Katinka tot 6 januari voor ons een actie heeft en 2 cursussen weg geeft voor de prijs van 1. Dus je kan ook nog iemand een cursus cadeau geven. Dat is toch helemaal leuk zo aan het eind van het jaar.

Doe jij met mij mee en start je ook op 6 januari?

Klik hier voor meer informatie

Dit is de laatste nieuwsbrief van dit jaar en zoals eerder gezegd zal ik komende 2 weken veel tijd besteden aan het optimaliseren van de website en leuke acties voor 2014 bedenken.

Daarnaast is het ook tijd om eens even heerlijk te genieten met familie en vrienden, te ontspannen en energie op te laden. En dat ga ik dan ook doen.

Ik wil hierbij jullie allemaal bedanken voor alle leuke reacties op de website en lieve mailtjes afgelopen jaar. Jullie reacties op Facebook, de website en de nieuwsbrief maken het werken voor Aromatherapie Info het allerleukste wat er is om te doen.

Nogmaals hartelijk dank en ik wens jou en je dierbaren hele fijne kerstdagen en een goed begin van 2014.

We zien elkaar weer in het nieuwe jaar!


Fijne Feestdagen!Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page