Back to Back Issues Page
Wat kan je doen tegen kalknagels, masker voor droog haar
February 13, 2014

Wat te doen tegen kalknagels en meer....!Regelmatig krijg ik de vraag wat voor etherische olie je kan gebruiken bij kalknagels/schimmelnagels. Daarom heb ik afgelopen week hier een artikel over geschreven op de website.

Kalknagels

Heb jij ook last van droog, weerbarstig haar dat alle kanten op springt en/of een jeukende hoofdhuid. Dan is het recept voor een zelfgemaakt haarmasker wat voor jou en nog 2 tips voor een makkelijk en snel haarserum tegen droge punten.

Haarmasker en serum tegen droge puntenEtherische olie van de week

De etherische olie van deze week is Mirte.

Mirte past goed bij Valentijnsdag want de naam Mirte stamt af van het Griekse Mirtos, struikje der liefde. Bij de Grieken en Romeinen was Mirte gewijd aan de godinnen der liefde, Aphrodite en Venus. De tempels van Venus waren omringd met Mirtestruiken.

Daarnaast is Mirte zeer geschikt voor gebruik in huidverzorgingsproducten en effectief bij verkoudheid en griep.

In de webshop krijg je deze week 10% korting op Mirte etherische olie.

Lees hier meer over deze bijzondere etherische olie:

Mirte etherische olieEtherische olie roll onNieuw in de webshop zijn etherische olie roll on sticks van Farfalla. Dit zijn samenstellingen van verschillende biologische etherische oliƫn in een handige roll-on stick. De roll ons zijn alle gecertificeerd door NaTrue.

De Farfalla Roll Ons zijn ideaal voor onderweg, mee in de tas naar het werk, naar school of bij het sporten. Of om te gebruiken als parfum. Er zijn vier verschillende roll ons:

Instant Rescue, Refresh, Wellbeing en Relax.

Meer informatie vind je in de webshop.Aromatherapie Info Webshop

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page