Back to Back Issues Page
Een fantastisch recept voor after shave balsem en handgel!
February 20, 2014

Verzorgende after shave balsem



Alhoewel het grootste gedeelte van de bezoekers op de website uit vrouwen bestaat zijn er zeker ook mannelijke fans bij Aromatherapie Info. Voor al deze heren (en de mannen van alle vrouwelijke fans) een recept voor een echt super fijne after shave balsem. Binnenkort gevolgd door een recept voor scheerschuim maar dit moet eerst nog getest worden door mijn man ;-).

After shave balsem



Verder deze week op de website een recept voor een desinfecterende handgel met aloe vera en etherische olie. Handig voor onderweg als je niet de mogelijkheid hebt om je handen te wassen. En ook nog eens verzorgend voor je handen.

Desinfecterende handgel



Etherische olie van de week

De etherische olie van deze week is Mandarijn.

Mandarijn heeft een frisse en zoete geur die je alvast in een vrolijke voorjaarsstemming brengt.

Het is een zonnige, vrolijke en warme olie die niet alleen kinderen aanspreekt maar ook het kind in de volwassen mens voedt.

Mandarijn brengt een speelse creativiteit naar boven zodat problemen niet meer zo zwaar vallen en de kleine dingen weer aandacht krijgen.

In de webshop krijg je deze week 10% korting op Mandarijn etherische olie.

Lees hier meer over deze zonnige etherische olie:

Mandarijn etherische olie



Rozenbottel olie



Nieuw in de webshop is ook Rozenbottel olie. Dit is een plantaardige olie die zeer bijzondere eigenschappen heeft voor de huid. Werkt effectief bij huidproblemen zoals psoriaris, littekens, droge huid en bij de rijpere huid. Wat rozenbottel olie kan doen voor je huid kan je hier lezen.

Rozenbottelolie

Aromatherapie Info Webshop

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page