Back to Back Issues Page
Gladgeschoren en met frisse voeten....
February 27, 2014

Gladgeschoren en met frisse voeten......ga je door het leven als je de recepten uit deze nieuwsbrief gaat maken.

Mijn man heeft het scheerschuim getest en goed gekeurd. En hij is erg kritisch dus dan moet het wel goed zijn. Natuurlijk heb ik het zelf ook geprobeerd en het scheert inderdaad heerlijk glad. Dus een recept geschikt voor mannen en vrouwen.

Daarnaast een heerlijk recept voor een verfrissend voetbad. Dit komt ook goed van pas als jij bij de mensen hoort die dit weekend carnaval gaat vieren. Een voetenbadje met dit badzout zorgt ervoor dat je vermoeide voeten verdwijnen en weer urenlang polonaise of in de carnavalsoptocht mee kunt lopen.ScheerschuimHet rozemarijn pepermunt voetenbad recept helpt bij vermoeide, branderige en koude voeten en zorgt direct voor meer energie.

Pepermunt rozemarijn voetbadEtherische olie van de week

Balsemspar etherische olie is de olie van deze week.

De olie werkt verlichtend bij verkoudheid, griep en keelpijn en zorgt tevens voor diepe ontspanning.

Balsemspar etherische olieBijzondere edelsteenolie van FarfallaDeze week wil ik je ook de zeer bijzondere edelsteenolie van Farfalla voorstellen.

In een edelsteen olie worden de positieve effecten van edelstenen met die van biologische etherische oliën op een speciale manier gecombineerd.

Deze olie is ideaal in combinatie met een (edelsteen) massage, maar ook op zichzelf staand zijn dit heerlijk zachte oliën, geschikt voor gezichts- en lichaamsverzorging, als badolie, of gewoon om lekker van te genieten.

Hier kan je meer lezen over de verschillende soorten edelsteenolie en de leuke geschenkset met alle 7 soorten olie die op dit moment in de webshop in de aanbieding is. Speciaal om kennis te kunnen maken met deze bijzondere olie.

Normaal kost de geschenkset 24,90 maar nu is de set te verkrijgen met 5 euro korting voor maar 19,90.

Edelsteenolie

iDEAL en MisterCash betaalmogelijkheidHet is nu ook mogelijk om in de webshop veilig en snel door middel van iDEAL (voor Nederland) of MisterCash/Bancontact (voor België) te betalen.

Natuurlijk blijft ook de mogelijkheid bestaan om via vooruitbetaling het geld over te maken.

Bij het afronden van je bestelling dien je te kiezen voor de betaalmethode die jouw voorkeur heeft.

Aromatherapie Info Webshop

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page