Back to Back Issues Page
Lekkere en leuke aromatherapie tips
January 30, 2014

De nieuwste recepten van de websiteAfgelopen weken zijn er weer een aantal nieuwe recepten op de website gekomen. Hier vind je een overzicht van de nieuwste recepten om weer lekker zelf te maken. Leuk voor een creatief weekend!

We beginnen met een potenbalsem voor je hond, ideaal om de voetzolen van je hond te beschermen bij koud weer, sneeuw en tegen strooizout.

Dan een heerlijke verfrissende jojoba citrus deo spray voor lekker ruikende en verzorgde oksels.

Gevolgd door 1 van mijn persoonlijke favorieten: desinfecterende pepermunt sponsreiniger spray.

Potenbalsem voor honden

Citrus Jojoba DeosprayPepermunt sponsreiniger spray

Etherische olie van de week

Cypres is de etherische olie van de week. Een zeer veelzijdige olie die zowel lichamelijk als geestelijk veel invloed heeft. Cypresolie is een goede steun bij grote veranderingen in het leven. Cypres kan troost en kracht geven bij treurige belevenissen, zoals bijv. de dood van een geliefd persoon of het einde van een relatie. Eveneens geeft de Cypres weer moed en het doorzettingsvermogen om nieuwe wegen in te slaan. Wil je weten wat Cypres lichamelijk voor je kan doen klik dan op de link.

In de webshop krijg je 10% korting op Cypres etherische olie deze week.

Cypres etherische olieNieuws uit de webshop


Op veler verzoek is er vanaf heden niet alleen etherische olie te koop in de webshop maar ook alle grondstoffen die je nodig hebt om je eigen huidverzorgingsproducten te maken. Ook juist die producten die je niet zo makkelijk in de winkel kan krijgen staan in de webshop.

Daarnaast hebben we een prachtige collectie elektrische aromalampen en etherische olie diffusers. De aromalampen zijn ook ideaal voor soy wax melts.

Neem eens een kijkje in de webshop en snuffel eens lekker rond.

Voorstellen voor nieuwe producten zijn ook altijd van harte welkom.

Aromatherapie Info WebshopGeurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page