Back to Back Issues Page
10 beautytips met kokosolie
April 25, 2014

10 beautytips met kokosolieKokosolie is niet alleen hele gezonde olie om mee te bakken en te koken maar ook ideaal om te gebruiken in de badkamer.

Wist je dat kokosolie vele normale beautyproducten zoals scheerschuim, (oog)make up remover, bodylotion en bijvoorbeeld nagelriemolie kan vervangen?

In dit artikel vind je 10 tips wat je allemaal met kokosolie kunt doen in je dagelijkse verzorging.

Ook handig als op vakantie gaat. 1 potje kokosolie in de bagage vervangt vele producten en maakt je huid heerlijk zacht na het zonnen.

10 kokosolie beautytipsEtherische olie van de week

De etherische olie van deze week is Citronella. Een olie die bekend is om haar muggenverdrijvende werking.

Je kunt een fijne anti-muggen olie maken door een paar druppels citronella en lavendel toe te voegen aan 50 ml. plantaardige olie (zoals bijv. amandelolie of druivenpitolie).

Zeer effectief tegen muggen als je 's avonds nog even lekker buiten wilt zitten en het ruikt nog een stuk beter ook dan de middeltjes die je in de winkel kunt kopen.

Citronella kan echter nog meer dan alleen muggen verdrijven, meer informatie en tips kan je hier lezen:

Citronella etherische olieIn de webshop krijg je deze week 10 % korting op de Citronella etherische olie.

Tevens zijn er vele nieuwe producten toegevoegd aan de webshop. Onder meer nieuwe glazen flessen, een zeepdispenser en nieuwe basisolie zoals druivenpitolie, sojaolie en hazelnootolie.

Hier ga je naar de webshop:

Aromatherapie Info Webshop

Ik wens je een fijn weekend.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page