Back to Back Issues Page
Doe jij ook mee aan de voorjaarsschoonmaak?
March 07, 2014

Alle recepten voor natuurlijk schoonmakenNu het zonnetje gaat schijnen begint het bij mij te kriebelen om het huis weer eens een lekkere schoonmaakbeurt te geven.

De gordijnen te wassen en lekker buiten in de zon te laten drogen, alle hoekjes eens goed uit te zuigen en het matras weer goed te reinigen met zuiveringszout en eucalyptus.

Natuurlijk wel met zelf gemaakte schoonmaakmiddelen want dat is veel beter voor het milieu en voor jezelf.

En.... met de recepten op de website is het helemaal niet moeilijk om zelf je natuurlijke schoonmaakmiddelen te maken.

Hier vind je een overzicht van alle recepten en de redenen waarom je beter je schoonmaakmiddelen zelf kunt maken:

Natuurlijke schoonmaakmiddelenEtherische olie van de week

Scharlei etherische olie is de olie van deze week.

Scharlei werkt verzachtend en activeert het zenuwstelsel en de natuurlijke afweer. De olie werkt bloeddrukverlagend en is zeer geschikt voor het behandelen van depressies en angsten.

Verder wordt Scharlei gebruikt voor het reguleren van vrouwelijke problemen omdat Scharlei hormoonregulerend werkt. Ook bij menstruatieproblemen werkt Scharlei olie kramp verminderend.

Scharlei olie werkt verhelderend en helpt je duidelijk te zijn. Het zet je aan om eindelijk dat te doen waar je steeds huizenhoog tegen op zag.

Meer lezen:

Scharlei etherische olieAromalampjes in de aanbiedingOm plaats te maken in de webshop voor nieuwe voorjaarsproducten gaan de kleine aromalampjes voorlopig uit het assortiment.

Ze zijn nu in de aanbieding van normaal 18,95 voor 14,50 euro.

Mocht je nog interesse hebben in zo'n handig aromalampje sla dan snel je slag want er zijn er nog maar een paar.AromalampjesAromatherapie Info Webshop

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page