Back to Back Issues Page
Het geheim voor een mooie huid
March 13, 2014

Het geheim voor een mooie huidAfgelopen week heb ik je allerlei recepten gegeven om je huis schoon te maken met natuurlijke middelen.

Deze week 2 nieuwe recepten voor een mooie huid. Een heerlijke dagcreme die je kunt aanpassen aan je eigen huidtype en een anti rimpel oogcreme.

Dagcreme


Anti rimpel oogcremeWil je weten welke producten je nog meer kunt maken voor een natuurlijke huidverzorging kijk dan eens op de pagina met alle huidverzorging recepten.

Hier vind je alle recepten overzichtelijk bij elkaar en kan je rustig kijken wat je volgende project gaat worden voor een mooie en gezonde huid.

Huidverzorgingrecepten

Etherische olie van de week

Wortelzaad is de etherische olie is de olie van deze week. Ook een belangrijke olie voor een mooie huid.

Wortelzaad olie heeft van nature een hele hoge beschermingsfactor en is daarom zeer geschikt om te gebruiken in zelfgemaakte zonnebrand producten. Ook goed te gebruiken in after sun producten.

Wortelzaad olie wordt veel gebruikt voor de huidverzorgende eigenschappen, met name voor de droge, oudere en gerimpelde huid, bij littekens, huidirritaties en acne, eczeem en psoriasis.

Meer lezen:

Wortelzaad etherische olieDetox voor vrouwenHet geheim van een mooie huid ligt niet alleen aan de verzorging van de buitenkant maar ook je voeding en voldoende water drinken speelt een hele belangrijke rol bij een gezonde en mooie huid.

Katinka Michiels van Legally Raw heeft hiervoor een super goed detox programma ontwikkeld om eens even lekker te ontgiften voor de zomer begint. Zij is gespecialiseerd in gezonde voeding dus weet waar ze het over heeft.

Voor een mooie huid, een gezond, jong en slanker lichaam.

Op 21 maart begint Katinka met een detox kuur met begeleiding via mail en Facebook. Lijkt me heerlijk om zo het voorjaar weer schoon in te gaan.

Zelf zit ik dan midden in een verhuizing dus voor mij gaat het helaas dit keer niet lukken om mee te doen maar mocht jij interesse hebben in een detox kuur neem dan eens een kijkje op haar informatie pagina:

Detoxkuur voor vrouwenAromatherapie Info Webshop

Aromtherapie Info gaat verhuizen!

Na 5 maanden wachten is het nu eindelijk zo ver. Vandaag hebben we de sleutel gekregen van ons nieuwe huis. Komende 2 weken ben ik druk met de verhuizing. Zowel prive als zakelijk gaan we verhuizen naar een grotere ruimte. Zodat er meer plaats is voor voorraad van de webshop en er komen nog veel meer leuke dingen aan in de toekomst.

Komende 2 weken ben ik daarom wat minder online. De bestellingen in de webshop worden gewoon afgehandeld en verzonden. Iedere avond zal ik de bestellingen verwerken en dringende mails en vragen beantwoorden. Vanaf 1 april ben ik dan weer volledig online en komt er een nieuw e-book aan en nog veel meer leuke dingen.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page