Back to Back Issues Page
De nieuwste recepten van Aromatherapie Info
October 08, 2015

In deze nieuwsbrief vind je een overzicht van de nieuwste recepten van afgelopen 2 weken.

Ik ben druk bezig met de laatste fase van het Aromatherapie Info boek en daarom hou ik het even wat korter in de nieuwsbrief komende weken. Maar ik hoop dat over ongeveer 6 weken het eerste echte boek van Aromatherapie Info dan in de winkel ligt.

Afgelopen weken zijn er weer een paar leuke recepten op de site verschenen. Hier komt het overzicht:

BillensprayHet was moeilijk om een goede, pakkende naam voor dit product te vinden maar deze zelfgemaakte billenspray is de ideale milieuvriendelijke vervanging van vochtig toiletpapier.Billenspray

Aleppo zeep zelf makenHier vind je een recept om zelf Aleppo zeep te maken. Een hele fijne natuurlijke zeep op basis van olijfolie en laurierolie, die je veelzijdig kunt gebruiken. Je hebt wel een beetje geduld nodig maar dan heb je een fantastische zelfgemaakte zeep.

Aleppo zeep maken

Scheerolie

Maak je eigen natuurlijke scheerolie, zeer geschikt voor een gevoelige huid en bij huidirritatie door scheren. Voor mannen en vrouwen!

Scheerolie

KweepeerolieVan een kweepeer kan je niet alleen jam maken maar van de schillen een verzorgende huidolie en balsem en van de pitten een helende gel. Maak gebruik van alle mogelijkheden die de natuur biedt.

Kweepeer olie

Etherische olie van de weekDe etherische olie van de week is Jasmijn olie.

Jasmijnolie heeft een warme, exotische geur. De olie is geschikt voor meditatie en heeft ook een rustgevende, antidepressieve en angst verdrijvende werking.

Hier kan je meer lezen over jasmijn etherische olie.

Jasmijn etherische olie

Jasmijn etherische olie kan je de komende 2 weken met 10% korting bestellen in de Aromatherapie Info Webshop

webshop aromatherapie info

Veel plezier met de recepten.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page