Back to Back Issues Page
Makkelijke aromatherapie recepten
September 25, 2015

Makkelijke aromatherapie recepten

In deze nieuwsbrief vind je een overzicht van de nieuwste recepten op Aromatherapie Info en toen ik keek naar de nieuwe recepten van afgelopen 2 weken viel het mij op dat het eigenlijk allemaal simpele en makkelijk te maken recepten zijn.

Ook geschikt voor beginners en je hebt er maar een paar dingen voor nodig. En de recepten zijn toch effectief en ruiken ook nog eens lekker. Dus we gaan beginnen met het overzicht:

Rozen oogcreme

Deze rozen oogcreme heeft maar 2 ingrediƫnten en ruikt heerlijk. Werkt verfrissend en verzachtend voor de tere huid rondom je ogen.

Rozen oogcreme

Recepten met appelazijnWist je dat appelazijn heel geschikt als huidverzorging want de zuurgraad van appelazijn is hetzelfde als die van de huid. Daardoor brengt het de ph waarde van je huid weer in balans en appelazijn is ook heel fijn voor je haar als spoeling. Deze keer 2 recepten met appelazijn in de hoofdrol. Een heerlijk bloemen kruiden bodyspray met appelazijn en een verfrissende voetolie met rozemarijn en appelazijn.

Bloemen kruiden appelazijn spray

Rozemarijn voetolie

Lavendelzalf

Deze lavendelzalf werkt kalmerend en verzachtend en is heel simpel om te maken. Een leuk en eenvoudig recept dat ook zeer geschikt is voor iedereen die net begint met zelf huidverzorgingsproducten te maken.

Lavendelzalf

Aromalifestyle

Afgelopen weken heb ik veel leuke reacties gehad op Aromalifestyle, het zusje van Aromatherapie Info. Ik kon niet bij iedereen persoonlijk reageren maar ik vond het erg leuk om alle reacties te lezen en ben dankbaar voor alle leuke berichten.

Ze is afgelopen weken al gegroeid en volgende week gaat het eerste Aromalifestyle e-magazine de deur uit.

Op Aromalifestyle vind je informatie over groen leven, lekker eten en genieten. Met Aromalifestyle wil ik nog meer inspiratie geven voor een natuurlijk en goed leven.

Hier vind je de link naar Aromalifestyle

Aromalifestyle.nl

Etherische olie van de weekDeze keer hebben we geen etherische olie maar een hydrolaat in het zonnetje gezet. Namelijk Neroli hydrolaat, ook bekend als Sinaasappelboesem water.

Sinaasappelbloesem water heeft een frisse, bloemige geur en is zeer geschikt bij stress en onrust, het werkt ook psychisch bij een slecht humeur, depressiviteit, irritaties.

Hier kan je meer lezen over Neroli hydrolaat

Neroli Hydrolaat

Neroli hydrolaat kan je de komende 2 weken met 10% korting bestellen in de Aromatherapie Info Webshop

webshop aromatherapie info

Veel plezier met de recepten en ik wens je alvast een fijn weekend.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page