Back to Back Issues Page
Aromatherapie Info heeft een zusje!
September 10, 2015

Eindelijk is het zover, het zusje van Aromatherapie Info is er.

Haar naam is Aromalifestyle en ze is nog niet zo groot als haar grote zus maar gaat de komende maanden hard groeien.

Op Aromalifestyle vind je informatie over groen leven, lekker eten en genieten. Met Aromalifestyle wil ik nog meer inspiratie geven voor een natuurlijk en goed leven.

Een aantal recepten over gezonde voeding en eten zullen de komende tijd nog verhuizen van Aromatherapie Info naar Aromalifestyle maar er komen ook heel veel nieuwe recepten bij.

Neem eens een kijkje op Aromalifestyle en laat me weten wat je ervan vindt.

Aromalifestyle.nl

Aromalifestyle krijgt een eigen nieuwsbrief. Het Aromalifestyle e-magazine. Dit zal elke 2 weken verschijnen met nieuwe recepten, leuke acties, af en toe een gratis e-book, tips en wetenswaardigheden.

De andere weken komt de nieuwsbrief van Aromatherapie Info. Wil je ook het Aromalifestyle e-magazine ontvangen dan kan je je hiervoor op de website registreren. Onderaan iedere pagina vind je het registratie formulier.

Aromalifestyle heeft ook een eigen Facebook pagina. En die heeft nog vele nieuwe `likes`nodig dus ik zou het heel leuk vinden als je de Aromalifestyle pagina een `like` geeft.

Aromalifestyle Facebook

Nieuwe recepten op Aromatherapie InfoNatuurlijk ga ik ook door met Aromatherapie Info. Ik heb nog heel veel fijne recepten en informatie die ik graag met je wil delen.

Afgelopen weken zijn er ook nog een paar fijne recepten op Aromatherapie Info verschenen. Hierbij een overzichtje van alle nieuwe recepten.verfrissende eau de cologne

verzorgende nachtcreme

geurende haver peelingzakjes

Het recept voor het warmtekussentje is aangepast met een variant die super simpel te maken is met een lange kous of sok. Heerlijk voor als het weer kouder wordt.

warmtekussentje

Etherische olie van de weekHo blad is deze week de etherische olie van de week.

Ho blad etherische olie zorgt voor ontspanning en harmonie en is zeer geschikt voor de huidverzorging.

Ho blad etherische olie

Ho blad etherische olie kan je deze week met 10% korting bestellen in de Aromatherapie Info Webshop

webshop aromatherapie info

Veel plezier met de recepten en laat me zeker weten wat je van Aromalifestyle vindt.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page