Back to Back Issues Page
Speciaal voor jou het gratis e-book Met Aromatherapie door de winter.
January 09, 2014

Gratis e-book 'Met aromatherapie door de winter'Aromatherapie Info bestaat nu precies 1 jaar.

En heeft een grote groei doorgemaakt van 7 bezoekers per dag in Januari vorig jaar naar bijna 1000 per dag nu. Meer dan 900 nieuwsbrief abonnee's en er komen dagelijks meer nieuwe bezoekers bij.

Voor mij een klein feestje want het doel van de website is om met mijn kennis over aromatherapie en etherische olie mensen te helpen gezonder en gifvrij te leven en zelfs te zorgen voor een beter milieu en betere gezondheid omdat we met deze recepten veel minder afval produceren en geen chemische stoffen gebruiken.

Want als jij 1 product zelf maakt met een recept van deze website en daardoor spaart aan verpakkingsmateriaal en schadelijke inhoudsstoffen dan zijn we alweer een stapje verder op de goede weg naar een gezondere leefomgeving. Want alle kleine beetjes helpen.

Als dank voor je ondersteuning krijg je van mij vandaag mijn nieuwe e-book ' Met aromatherapie door de winter"

Een e-book vol met recepten om goed door de winter te komen.

gratis e-book downloadenIk hoop dat je het e-book leuk vindt en dat het je ook echt helpt om lekker door de winter te komen.

Als je mij wilt helpen om Aromatherapie Info bekender te maken dan zou ik het leuk vinden als je af en toe reageert op mijn website (dat kan onderaan elke pagina) of op de FB pagina. En de website aanbeveelt bij je vrienden.

Veel leesplezier.


Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page