Back to Back Issues Page
Voorbereid op de herfst met nieuwe aromatherapie recepten
October 23, 2015

Ondanks alle drukte met het nieuwe boek heb ik toch nog tijd gevonden om afgelopen weken weer een paar nieuwe recepten op de website te plaatsen. Hier vind je een overzicht met fijne recepten om de herfst door te komen.

We beginnen met een citrus detox badzout.

Dit citrus detox badzout verfrist en ontspant. Helpt bij verkrampte en vermoeide spieren en om afvalstoffen af te voeren. En het ruikt ook nog eens zalig.

citrus detox badzout

Het tweede recept is een etherische olie weerstand compositie voor in koude dagen om zelf te maken, hou je weerstand op peil en geef je immuunsysteem een boost.

Etherische olie weerstand compositie

Het volgende recept is een anti koortslip stift. Een koortslip is al vervelend genoeg en komt vaak te voorschijn als je weerstand minder is en dan kan deze stift goed helpen om de klachten te verlichten.

Anti koortslip stift

En als laatste een recept voor couperose en rosacea. Deze diy couperose rosacea spray verlicht in combinatie met rozenbottel olie de gevolgen van couperose en rosacea.

Couperose Rosacea spray

Ik wens je veel plezier met de recepten en een prettig weekend.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page