Back to Back Issues Page
De beste recepten voor de zomer!
June 19, 2014

De beste recepten voor de zomer!Bijna is het weer zomer, 21 juni is de langste dag en in vele landen wordt het midzomerfeest gevierd.

We hebben allemaal weer meer energie en alles is mooi groen, de bloemen en kruiden staan volop in bloei.

Maar het kan ook erg warm zijn en de zomer kan ook kleine ongemakken met zich mee brengen zoals insectenbeten, last van de warmte en verbranding door de zon.

Gelukkig zijn er genoeg aromatherapie recepten die je kunnen helpen om lekker door de zomer te komen. Hieronder vind je een selectie van de nieuwste zomerrecepten van Aromatherapie Info.

verkoelende pepermunt roll on

deo voetpoeder

Bronzing body lotion bar

bug bite anti jeuk stick

Een overzicht van alle recepten die op de website staan vind je hier:

Aromatherapie recepten overzicht

Etherische olie van de WKDeze week geen etherische olie van de week maar een etherische olie van het WK.

Brazilie heeft namelijk niet alleen voetbal maar ook een zeer bijzondere etherische olie die afkomstig is uit het Amazone gebied, de Copaiba Balsem.

Deze bijzondere olie werkt rustgevend (handig als de spanning je te groot wordt tijdens het kijken van de wedstrijden of nerveus wordt van je partner die iets te enthousiast aan het meekijken en commentaar geven is).

Daarnaast ook pijnstillend en ontstekings- en schimmelwerend. Een veelzijdige olie dus.

Tijdens de WK krijg je vanaf heden tot aan de finale bij elke bestelling boven de 50 euro (excl. verzendkosten) een 10 ml. flesje pure,natuurzuivere Copaibabalsem meegestuurd zodat je het zelf kunt testen.

Wil je meer weten over Copaiba balsem kijk dan eens hier:

Copaiba Balsem

Nieuws uit de webshopAfgelopen week zijn er weer vele nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd zoals bijvoorbeeld een unieke diffusser voor in de auto, bijzondere etherische olie composities en een aantal grondstoffen om zelf cosmetica te maken,

Komende weken komen er nog meer producten bij dus neem af en toe eens een kijkje om te zien of er iets voor jou bij zit.

Nieuw: klantrecepten


Heb je zelf een leuk en lekker recept gemaakt met onze producten en wil je het delen met ons en alle bezoekers mail dan je leukste en creatieve recepten, eventueel met foto’s naar ons.

Wordt jouw recept geplaatst dan ontvang je van ons een kortingscode van 7,50 euro voor je volgende bestelling.

In de webshop vind je alle informatie en voorwaarden

Verzendkosten goedkoper voor Belgie


Wijziging in de verzendkosten voor Nederland, Belgie en Duitsland:

Verzenden per brievenbuspost is helaas niet meer mogelijk. Er raken te veel pakjes zoek.

Vanaf komende week verzenden wij alle pakjes 3 x per week met GLS en de verzendkosten voor Nederland, Belgie en Duitsland zijn nu gelijk:

Vanaf 125 euro verzenden wij gratis.

Voor pakketten tot 5 kilo zijn de verzendkosten 7,50 euro, Voor pakketten tot 10 kilo zijn de verzendkosten 9,95 Voor pakketten van 10-25 kilo zijn de verzendkosten 13,50 euro.

Voor alle Belgische klanten dus vanaf nu een groot voordeel van 6 euro per bestelling.

Wanneer je een bestelling doet zie je voor het afrekenen de berekende verzendkosten. Zo kan je zien of de verzendkosten opwegen tegen de bestelling die je wilt doen.

Ben je niet thuis als je pakketje bezorgd wordt en kan het pakket ook niet bij de buren afgeleverd worden dan kan je via de GLS FlexDelivery Service een nieuwe bezorgafspraak maken op een tijdstip en adres dat jouw uitkomt. Informatie hierover vind je op het kaartje wat de bezorger in de brievenbus achterlaat.

Hier ga je naar de webshop:

Aromatherapie Info Webshop

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page