Back to Back Issues Page
Chocolade en mandarijn voor een zachte huid!
May 27, 2014

Chocolade en mandarijn voor een zachte huid!Chocolade en mandarijn zijn niet alleen om te eten maar je kan er ook heerlijke recepten voor je huid mee maken.

Gezond en ook nog eens heel erg lekker!

Afgelopen weken zijn er weer een paar lekkere recepten bij gekomen op de website. Mocht je ze nog niet gezien hebben dan zijn hier de links:Chocolade pepermunt suikerscrub

Gun jezelf een heerlijke wellness douche met deze zacht schuimende diy chocolade pepermunt suikerscrub. Voor een gladde verzorgde huid.

chocolade-pepermunt-suikerscrubMandarijn handcreme

Deze diy mandarijn handcreme maakt je handen heerlijk zacht. Zeer geschikt om je handen mee in te masseren voor je gaat slapen. Mandarijn etherische olie werkt namelijk ook rustgevend en is zeer fijn om te ontspannen.

mandarijn handcreme

Kokos arganolie shampoo

Een heerlijke verzorgende shampoo met kokosmelk en arganolie.

Kokos shampoo

Etherische olie van de week

Manuka is de etherische olie van de week, Manuka is ook bekend als de Nieuw Zeelandse Tea Tree en heeft zeer sterke ontsmettende eigenschappen maar is milder voor de huid dan Tea Tree olie. Hier kan je lezen wat Manuka etherische olie voor je kan doen:

Manuka etherische olie

In de webshop krijg je deze week 10 % korting op Manuka etherische olie.

Hier ga je naar de webshop:

Aromatherapie Info Webshop

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page