Back to Back Issues Page
Aromatherapie tips voor een gouden herfst
November 08, 2013

Aromatherapie Tips voor een gouden herfst!De herfst is weer begonnen en dat is niet alleen te merken aan het weer. (de eerste herfststormen zijn alweer geweest) maar ook aan onze gezondheid en onze huid. Daarom in deze nieuwsbrief een aantal tips over hoe aromatherapie je kan helpen om de herfst goed door te komen.Met de herfst en het koude weer komen ook verkoudheid en griep weer om de hoek kijken. Daarom heb ik een aantal aromatherapie tips op een rijtje gezet die je kunnen helpen om verkoudheidsklachten te verminderen inclusief een heel fijn recept van een vapo rub zalf die echt veel verlichting geeft.

Klik op de onderstaande link voor alle recepten en tips.

Aromatherapie bij verkoudheid en griep

Ook je huid kan wel wat extra verzorging gebruiken in de winter. Daarom hier nog een heerlijk recept van een jojoba lavendel gezichtsserum en een verzorgende amandel douche olie.

Zie je een beetje bleek probeer dan eens het natuurlijk gezichtspoeder.

Links naar de recepten vind je hieronder.Jojoba lavendel gezichtsserum
Amandel douche olie
Natuurlijk gezichtspoeder

Scentsy Aromalampen

In de herfst wordt het ook weer vroeger donker en zitten we weer vaker binnen. Een extra reden om het ook binnen gezellig te maken en vaak steken we ook een kaarsje aan.

Gezellig is het ook als we een lekkere geur in ons huis hebben. Geuren doen iets met je. Ze hebben grote invloed op je humeur en maken van je huis een echt thuis. Geuren roepen ook vaak een herinnering op bijvoorbeeld aan je jeugd, de eau de cologne van oma, een heerlijke vakantie aan zee (frisse zeelucht) of de geur van verse taart of net gebakken brood.

Scentsy Aromalampen zijn het veilige alternatief voor geurkaarsen en oliebranders en geven niet alleen een heerlijke geur maar zijn ook perfect om je huis of bedrijf mee te decoreren.

Met meer dan 40 verschillende elektrische warmers in 2 verschillende maten en 82 verschillende geuren wax melts is er voor iedereen een geschikte warmer en geur.

Dit is natuurlijk ook een heel leuk en origineel cadeau voor Sinterklaas of Kerst.

Neem eens een kijkje op de Scentsy pagina's voor meer informatie.

Voor meer informatie klik op de link hieronder:

Scentsy aromalampen


Als je nog vragen hebt over de recepten of als je advies of meer informatie wilt over Scentsy neem dan gerust contact met me op.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page