Back to Back Issues Page
Feestelijke opening webshop, gratis etherische olie compositie
October 10, 2013

Feestelijke opening webshopEindelijk is het dan zover en heeft Aromatherapie Info een eigen webshop met 100 % natuurzuivere etherische oliën en unieke energetische geurcomposities en roll ons.

De oliën zijn 100% natuurzuiver en energetisch van zeer hoog niveau.

Wat ik ook heel belangrijk vind is dat van deze oliën bekend is dat de winning geen schade heeft aangericht aan mens, dier en milieu.

Er is een uitgebreid assortiment enkelvoudige etherische oliën onderverdeeld van A-Z. En komende periode komen er nog meer oliën bij.

Het is bekend dat etherische oliën een positief effect hebben op het lichaam en dat je ze perfect kan gebruiken in je eigen gemaakte schoonmaakproducten en huidverzorgingsproducten. Hiervoor vind je op de website vele recepten.

Maar ook op emotioneel, energetisch en spiritueel niveau hebben de etherische oliën een verbluffend effect.

Kijk hiervoor maar eens bij onze geurcomposities in de webshop. Deze geurcomposities zijn uniek in Nederland en ook hiervan komen de komende periode nog meer frequenties in de webshop.

Elke week zal ik op de website ook een geurfrequentie en het gebruik hiervan bespreken in de 'geurfrequentie' van de week.

Om de feestelijke opening te vieren krijgt in de maand Oktober iedereen die de eerste keer een bestelling plaatst van minstens 2 producten een flesje van de geurcompositie Clean Energy cadeau.Clean Energy bevat onder meer de etherische oliën Jeneverbes, Salie, Rozemarijn, Latschenkiefer en Siberische den.

De geur is heerlijk fris en geeft de ruimte een frisse bries.

Iedereen die last heeft van het oppakken van negatieve energie van zijn of haar omgeving, is in één spraytje daar weer van verlost.

Voor het reinigen van de leefomgeving, kantoor of praktijk is deze spray doeltreffend en erg gemakkelijk in het gebruik. Een paar keer sprayen is genoeg.

De ruimte ruikt heerlijk fris en schoon. Het gevoel dat de geur opwekt is in werkelijkheid ook gebeurt. Schoon van zware en/of negatieve energie. Door de toevoeging van Latschenkiefer die de eigenschap heeft sterk reiningend op de energie in te werken is deze spray een welverdiende "zucht van verlichting".

Hier vind je de link naar de Aromatherapie Info Webshop:

Aromatherapie Info Webshop

Ik wens je veel 'snuffelplezier' in de webshop en als je nog vragen hebt of als je advies wilt bij het bestellen neem dan gerust contact met me op.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page