Back to Back Issues Page
Gratis e-book en nieuwe recepten
February 12, 2016

Hai,

Eind 2015 heb ik het er al over gehad, Aromatherapie Info en Aromalifestyle worden vernieuwd. Afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het overzetten van Aromalifestyle naar een nieuwe website en inmiddels is de site online.

Ik ben zelf erg blij met het resultaat en als het goed blijft bevallen dan gaat Aromatherapie Info later dit jaar ook naar een overzichtelijkere website zodat je alle recepten makkelijker kunt vinden.

Graag wil ik je dan ook onze nieuwe Aromalifestyle website voorstellen, het kleine zusje van Aromatherapie Info wordt snel groot ;-).

Omdat ik zo blij ben met de nieuwe site kan je op Aromalifestyle een gratis e-book downloaden met heerlijke sandwichspread- en broodbeleg recepten.

Alle abonnees van het Aromalifestyle e-magazine hebben het e-book al ontvangen. Het jij het e-book nog niet maar wel interesse in lekkere en gezonde plantaardige recepten neem dan eens een kijkje op de nieuwe site en download het 'Homemade Sandwichspreads' e-book.

Aromalifestyle website

Nieuwe recepten

Ondanks de drukte met Aromalifestyle heb ik ook nog tijd gevonden om 2 nieuwe recepten te maken.

Een hele makkelijke roll on voor magnesium olie. Dit recept is op Facebook bijna 50 keer gedeeld en was binnen 2 dagen het best bezochte artikel op Aromatherapie Info. Als je het recept nog niet hebt gezien dan is het zeker de moeite waard om er even naar te kijken.

Magnesium olie roll on stick

Het tweede recept is een vanille jojoba serum met balsemspar en zoete sinaasappel etherische olie.

De combinatie van vanille, sinaasappel en de zoete dennengeur van balsemspar geven deze olie een heerlijke geur.

Ideaal als massageolie, body olie en bad olie. Lees hier meer:

Vanille jojoba serum

Etherische olie van de week



Balsemspar is de etherische olie van de week.

Balsemspar is zeer geschikt voor gebruik in de winter omdat de olie antibacteriƫle en zuiverende eigenschappen heeft.

Balsemspar etherische olie wordt veel gebruikt bij verkoudheid en griepverschijnselen.

Balsemspar is echter ook zuiverend en rustgevend bij stress en spanning.

Meer info over balsemspar:

Balsemspar etherische olie

In de webshop krijg je komende 2 weken 10% korting op de Balsemspar etherische olie en ook de oliecompositie Adem vrij is komende 2 weken in de aanbieding.

Adem vrij zorgt voor vrije ademwegen en een frisse atmosfeer en heeft een verhelderende werking.op de geest. Werkt tegen een duf gevoel en een hoofd vol watten tijdens een verkoudheid.

webshop aromatherapie info

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page