Back to Back Issues Page
Kruidentinctuur maken en andere recepten
September 11, 2014

Kruidentinctuur zelf maken

Deze week een recept om zelf kruidentinctuur te maken.

Een tinctuur is een uittreksel van een kruid in alcohol. Door de alcohol wordt een breed spectrum van werkstoffen uit de planten opgelost in de alcohol.

Tincturen kan je zeer goed gebruiken als conserveringsmiddel in je zelfgemaakte huidverzorgingsproducten en je kunt tincturen zelfs innemen bijv. citroenmelisse tinctuur om tot rust te komen.

Hier lees je hoe je een kruidentinctuur makkelijk zelf kunt maken:

Kruidentinctuur maken

Suikervrije ontbijtkoek en tomatensaus

Nog 2 lekkere recepten om te koken.

Een heerlijke suikervrije ontbijtkoek die makkelijk te maken is en een basis kruiden tomatensaus die je voor pasta, pizza, lasagne etc. kunt gebruiken.

De tomatensaus kan je invriezen of wecken zodat je altijd een gezonde saus op voorraad hebt om snel een lekkere maaltijd te maken.

Suikervrije ontbijtkoek

Italiaanse tomaten kruidensaus

Scentsy aromalampen en waxmelts

Sinds afgelopen week staan ze in de webshop de nieuwe wintercollectie van Scentsy aromalampen en waxmelts.

De unieke aromalampen geven niet alleen een heerlijke geur maar zijn ook perfect om je huis of bedrijf mee te decoreren.

De Scentsy waxmelts bevatten geen ftalaten. En omdat de warmers op elektriciteit werken komt er geen roet vrij en zijn ze ook geheel veilig als je huisdieren en/of kleine kinderen hebt.

Met meer dan 40 verschillende elektrische warmers in verschillende maten en 82 verschillende geuren wax melts is er voor iedereen een geschikte warmer en geur.

Naast de Scentsy lampen zijn ook de kleine plug in aromalampjes weer terug en een hele nieuwe collectie met aromadiffusers. Alles om je huis lekker te laten ruiken deze herfst.

In de webshop vind je de hele Scentsy Collectie en alle andere aromalampen.webshop aromalampen

Etherische olie van de week

De etherische olie van deze week is dat Vetiver.

Vetiver etherische olie olie is voornamelijk bekend om zijn kalmerend en rustgevend effect. Vetiver versterkt ook het immuunsysteem en heeft anti-bacteriƫle eigenschappen.

Maar Vetiver werkt ook harmoniserend op onze chakra's Wil je hier meer over weten, lees dan verder op de website:

Vetiver etherische olie

In de webshop krijg je deze week 10 % korting op de Vetiver etherische olie. Hier kan je de olie bestellen:

webshop aromatherapie info

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page