Back to Back Issues Page
Sinterklaaskorting en leuke recepten
December 04, 2015

Hier in Duitsland zijn we al vol bezig met de kerst en alles wat erbij hoort terwijl in Nederland alle kindjes nog vol verlangen uitkijken naar Sinterklaas en wellicht ga jij dit weekend ook wel Sinterklaas vieren.

Ik ga morgen wel een lekkere gevulde speculaas maken (de amandelspijs ligt al 4 dagen te rijpen in de koelkast en het recept komt binnenkort op de AromaLifestyle website) en dan maken we er een gezellige avond van met gevulde speculaas (vegan) en warme (soja) chocolademelk.

Ook bij Aromatherapie Info hebben we een cadeautje. Als je dit weekend een bestelling doet in de webshop dan krijg je een heel leuk terracotta schaaltje cadeau. (zolang de voorraad strekt, maar we hebben een behoorlijke voorraad)

Dit terracotta schaaltje is bijvoorbeeld heel leuk om een sojakaars in te maken of een lekkere potpourri met winterse etherische olie.

Hieronder zie je een foto van mijn sojawas kaars (met 2 lontjes maar het hadden er ook 3 mogen zijn) en een potje met gedroogde sinaasappelbloesem en steranijs en kaneelstokjes.

Ter informatie hier ook nog even de links naar het maken van een potpourri en sojakaarsen.

En lees nog even door want onderaan de nieuwsbrief hebben we nog een surprise.

Potpourri

soja kaarsen

Opgeruimd!Ik heb het ook al geschreven in de AromaLifestyle nieuwsbrief maar mijn leven was afgelopen weken behoorlijk chaotisch en dat was ook te merken in mijn huis en op kantoor. Ik wil al heel lang mijn huis opruimen en orde op zaken stellen. Maar elke keer stelde ik het weer uit omdat ik andere dingen belangrijker (en leuker) vond.

Afgelopen week heb ik echter besloten om nu echt even een stapje terug te doen en eerst mijn huis weer op orde te brengen. In een opgeruimd huis is het veel beter leven en werken en ik wil mijn goede voornemens niet pas in Januari uitvoeren maar er gewoon nu al aan beginnen.

Daarom heb ik het boek 'Opgeruimd' van Marie Kondo maar weer eens goed gelezen en ben met deze richtlijnen aan het opruimen gegaan. En ik heb er meteen een artikel over geschreven op de site want dit boek is wat mij betreft echt een aanrader als je een opgeruimder huis en leven wilt.

Opgeruimd - boekreview

Kerstboom lotionbar

Deze kerstboom lotionbar zit vol huidverzorgende boters en olie, ruikt heerlijk en is ook leuk om cadeau te geven onder de boom.

Kerstboom lotionbar

Badzout kerstbalDeze DIY badzout kerstbal is gevuld met rustgevend badzout. En we kunnen allemaal wel wat ontspanning en rust gebruiken tijdens de feestdagenperiode.

Kerstbal met badzout

Nogmaals de kruidenzeep

In de vorige mail werkte de link naar de kruidenzeep niet. Dus hierbij nogmaals de juiste link.

Kruidenzeep van zeepvlokken

Sinterklaaskorting in de webshopNaast een leuk terracotta schaaltje krijg je op 5 en 6 december ook 5% korting op het gehele assortiment van de Aromatherapie Info Webshop.

Gebruik hiervoor de kortingscode: sint.

En je krijgt ook 10% korting op de oliecompositie Kerstster van Farfalla, een heerlijke vrolijke warme wintergeur met onder meer sinaasappel, kaneel en wierook etherische olie.

Lekker voor je kerstboom bodylotion bars, sojakaarsen of potpourri.

webshop aromatherapie info

Ik wens je veel plezier met de recepten, een fijne Sinterklaas en een prettig weekend.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page