Back to Back Issues Page
Strand en zon recepten
August 01, 2014

Strand- en zon recepten

De zomer laat zich weer van de zonnige kant zien dus we kunnen nog even genieten en misschien ga je nog wel op vakantie!

Daarom deze week een recept voor beachwaves haarspray en lavendel after sun lotion. En nog 2 andere nieuwe recepten die afgelopen week op de website zijn geplaatst.

We beginnen met de lavendel after sun lotion. Deze lotion zit vol met verzorgende en verzachtende ingredi├źnten. Om de door de zon ge├»rriteerde huid te verlichten en eventuele zonnebrand te verzachten.

Meer lezen:

lavendel after sun lotion

Beachwaves haarspray

Beachwaves haarspray zorgt ervoor dat je snel een mooie bos met krullend, vol haar hebt net alsof je de hele dag aan het strand bent geweest.

Beachwaves haarspray

Nog 2 recepten voor je persoonlijke verzorging


Eerst een recept voor de dames (sorry heren!)voor een intiem waslotion recept.

Dit intiem waslotion recept is ph neutraal en zacht voor de intieme verzorging. Ideaal voor de vrouwelijke hygiene.

En dan de rozemarijn geranium roll on zorgt voor een betere bloedcirculatie en is zeer geschikt voor de oudere huid en voor iedereen die een betere bloedcirculatie nodig heeft.

Hieronder vind je de links naar de artikelen op de website:

Intiem waslotion recept

Rozemarijn geranium roll on

Etherische olie van de week

De etherische olie van de week is Hysop.

Hysop etherische olie heeft een zuiverende werking en een ontspannende en opwekkende invloed op de geest. Zeer heilzaam bij griep, verkoudheid, bronchitis en vastzittende hoest.

Lees hier meer over wat Hysop etherische olie voor jou kan betekenen:

Hysop etherische olie

Hysop etherische olie krijg je deze week in de webshop met 10 % korting. In plaats van 11,60 kost Hysop nu 10,45. Hier kan je de olie bestellen:

webshop aromatherapie info

Nog een kleine tip:

Hou volgende week de nieuwsbrief goed in de gaten want er komt weer een gratis e-book aan voor alle nieuwsbrief abonnees.

Ik wens je een fijn zonnig weekend en tot volgende week.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page