Back to Back Issues Page
Tijd voor iets nieuws
June 25, 2015

Aromatherapie Info krijgt een zusje.Sinds ik begonnen met Aromatherapie Info is de website enorm gegroeid. Steeds meer mensen delen mijn passie voor aromatherapie en groen leven en daar ben ik natuurlijk super blij mee. Ook met alle leuke en lieve reacties die ik regelmatig mag ontvangen.

De website heeft inmiddels ook zoveel recepten dat het een beetje onoverzichtelijk begint te worden. Tijd dus voor een opruiming.

Al vaker heb ik geschreven over mijn idee om meer recepten over eten op de site te plaatsen. Maar dan wordt het echt te veel. Dus Aromatherapie Info krijgt er een zusje bij. Haar naam ga ik nog niet onthullen maar het wordt een website met recepten over lekker en gezond eten, groen leven en genieten. Eigenlijk over alle leuke (groene) dingen die mij nog bezig houden naast Aromatherapie en waar ik mijn enthousiasme over wil delen.

Een klein gedeelte van de recepten van Aromatherapie Info gaat verhuizen naar deze nieuwe site en Aromatherapie Info ga ik een beetje reorganiseren zodat je alle recepten makkelijker kunt vinden.

Beide websites krijgen dezelfde nieuwe, frisse stijl.

Als alles volgens planning verloopt hoop ik de site binnen een maand te lanceren. Het is nog veel werk maar ik heb er heel veel zin in!

Nieuwe webshop

Niet alleen de Aromatherapie Info website is enorm gegroeid maar ook de webshop is compleet uit zijn jasje gegroeid. Daarom komt er binnen enkele weken ook een nieuwe webshop aan. Nog klantvriendelijker, overzichtelijker en natuurlijk met dezelfde biologische kwaliteit produkten.

Ook krijgen we (alweer!) een groter magazijn zodat we meer voorraad kunnen houden en minder snel uitverkocht zijn.

Komende weken heb ik dus een grote uitdaging om alles te organiseren en te ontwikkelen.

In deze tijd zal ik maximaal 1 keer per dag mijn mails lezen en beantwoorden, het kan dus zijn dat je even moet wachten op een antwoord maar ik probeer altijd antwoord te geven.

Ook met de nieuwsbrief en op FB zal het even wat stiller zijn maar ik kom terug met allemaal leuke nieuwe dingen. Mijn to do list staat er helemaal vol mee.

Toch nog een paar lekkere diy recepten

Ondanks alle drukte heb ik toch nog even tijd gevonden om een heerlijke verzorgende hielbalsem stick te maken. Super makkelijk om je voeten mee te verzorgen voor zachte zomervoetjes in je slippers of sandalen.

Verzorgende Hielbalsemstick

En nog een super makkelijk recept voor desinfecterende citrus reigingsdoekjes. Handig voor op je aanrecht maar ook om mee onderweg te nemen op vakantie.

Desinfecterende citrus reinigingsdoekjes


Etherische olie van de week
Bergamot is de etherische olie van de week.

Het verdampen van bergamotolie werkt ontspannend en opwekkend. De olie geeft mentale kracht en energie.

Als je bergamot etherische olie in je huidverzorgingsproducten gebruikt pas dan wel op met de zon.

Lees alles over etherische olie:


Bergamot etherische olie


Bergamot etherische olie kan je deze week met korting bestellen in de Aromatherapie Info Webshop

webshop aromatherapie info


Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page