Back to Back Issues Page
Verkouden! Aromatherapie brengt verlichting
January 20, 2016

2016 is alweer een paar weken oud en hier is de eerste nieuwsbrief van dit jaar. Ik heb genoten van mijn vakantie maar ben ook zwaar verkouden geworden en behoorlijk ziek geweest afgelopen periode. Een iets langere gedwongen rustpauze dus en voor mij een seintje om het dit jaar toch echt ietsje rustiger aan te doen (als dat gaat lukken want ik vind mijn werk zo leuk dat het moeilijk is om rustiger aan te doen).

In ieder geval hebben een aantal van mijn aromatherapie recepten mij goed geholpen dus mocht jij ook tot 1 van de vele Nederlanders behoren die geveld is door een verkoudheid dan kan je deze recepten waarschijnlijk goed gebruiken.

Etherische olie bij verkoudheidWat mij echt goed geholpen heeft om het hoesten te verlichten was de vapo rub zalf. Hier vind je het recept:

Vapo rub zalf

Hieronder vind je nog een aantal fijne recepten die je verkoudheid kunnen verlichten. Een verkoudheid moet je helaas uitzieken en er zijn geen middelen die het proces echt kunnen versnellen als je eenmaal verkouden bent maar aromatherapie kan je zeker helpen om de symptomen behoorlijk te verlichten.

Zuiveringszout neusspray

Aromatherapie Inhalator

Etherische olie weerstand compositie

Aromatherapie bij verkoudheid en griep

Ik hoop natuurlijk dat je de recepten niet nodig hebt en gezond door de winter komt.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page