Back to Back Issues Page
Eindelijk....
July 17, 2015

Eindelijk is het zover. Na een paar weken van bijna complete stilte op de website en de facebookpagina is nu eindelijk de nieuwe webshop klaar. Het was heel veel werk maar ik ben er nu best trots op. En ik heb er zoveel plezier in.

Begin 2014 ben ik begonnen met een kleine webshop aan huis omdat ik zelf op zoek was naar goede biologische olie en andere biologische grondstoffen om mijn producten te maken.

Blijkbaar was ik niet alleen want de webshop begon al snel te groeien en wat heel klein aan de keukentafel begon is nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een prachtig magazijn en nu ook met een overzichtelijke, professionele webshop.

De keuze in etherische olie is inmiddels gegroeid naar 90 verschillende soorten, waarvan 95% biologisch is en de overige uit wildpluk komen of natuurzuiver zijn. En we hebben in totaal bijna 400 producten in het assortiment.

Biologisch en fairtrade

En de etherische olie komt van een bedrijf dat niet alleen biologische producten levert maar ook een groot belang hecht aan fairtrade en milieubewust produceren. Hier kan je er meer over lezen:

Farfalla etherische olie

Ik ben er ook trots op dat wij door Farfalla producten te verkopen meehelpen om andere mensen een beter leven te geven. En als jij Farfalla etherische olie gebruikt doe je dus niet alleen iets goeds voor jezelf maar ook voor de de kleine producenten, boeren en coöperaties die voor Farfalla werken.

Korting en een cadeautje

Als je dit weekend een bestelling plaatst krijg je 5% korting als je code: aroma5 in het kortingscode vak invult.

En zolang de voorraad strekt (en ik denk wel dat we voldoende hebben voor het weekend) krijg je ook nog een heel schattig terracotta potje, speciaal geschikt om een kaars in te maken, met een buitenkaarslont en een flesje etherische olie. Zodat je nog een mooie geurende tuinkaars kunt maken voor warme zomeravpnden

Komende week ga ik dan verder met het beloofde zusje van Aromatherapie Info en komen er ook weer nieuwe recepten op de website. Voor nu deel ik nog een handig recept van de bug bite stick met je. Want op de warme zomeravonden slaan de muggen ook weer toe.

bug bite anti jeuk stick

En nog een keer het recept voor de citronella tuinkaars, dan weet je meteen wat je met dat leuke potje kan doen.

Citronella tuinkaars

Etherische olie van de week
Ook in de nieuwe webshop hebben we natuurlijk een etherische olie van de week.

Deze week is het tea tree etherische olie.

Het aantal toepassingen van tea tree olie is eindeloos en hier kan je er alles over lezen:
Tea Tree etherische olie


Tea tree etherische olie kan je deze week met 10% korting bestellen in de Aromatherapie Info Webshop

webshop aromatherapie info


Laat me zeker weten wat je van shop vindt, mocht je nog foutjes vinden laat het me dan ook weten en volgende week kom ik bij je terug met weer nieuwe recepten en een nieuwe website.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page