Back to Back Issues Page
Zomerse recepten
June 05, 2015

Zomerse receptenEindelijk is de zomer begonnen en kunnen we in ieder geval een paar dagen genieten van het mooie weer. Tijd om nog een paar lekkere recepten te delen voor zachte gladde voeten, zonnebrandcreme en after sun.

We beginnen met een makkelijk zonnebrandcreme recept met de bescherming en lekkere geur van kokos en etherische olie! En een recept voor makkelijk smeerbare zonnemelk. En voor na de zon fijne after sun recepten.

zonnebrandcreme recept

after sun lotion bar

lavendel after sun lotion

Nu de slippers en open schoentjes weer aan kunnen is het natuurlijk ook fijn om gladde voeten te hebben. Probeer dan eens de flip-flop voetcreme. Een heerlijke, romige creme voor zachte voetjes.


flip flop voetcreme


Ook niet onbelangrijk nu de zon schijnt is het veilig gebruik van etherische olie in de zon. Daarover heb ik ook een artikel geschreven. Hier kan je precies lezen welke etherische olie je beter niet in de zon kunt gebruiken en hoe je veilig etherische olie in de zon gebruikt.Veilig gebruik van etherische olie in de zon


Etherische olie van de week
Pepermunt is de etherische olie van de week.

Een heerlijk veelzijdige, verfrissende, koelende olie die eigenlijk in geen enkel huishouden mag ontbreken.

Lees hier alles over pepermunt etherische olie:


Pepermunt etherische olie


Deze week krijg je 10 % korting op de pepermunt etherische olie in de webshop.

webshop aromatherapie info


Ik wens je een zonnig weekend.

Geurende groeten,

Monica

PS. als de links in deze nieuwsbrief niet werken dan kan je de link (die staat hieronder tussen [haakjes]) even met ctrl. C kopieren en met ctrl. V in je browser plakken, dan werkt hij wel. Dit is alleen als je de nieuwsbrief in tekst formaat ontvangt. En dat hangt af van je mail programma.


Back to Back Issues Page