Google

Site Build It

Maak van je passie je beroep!

SBI staat voor Site Build It, en dit programma helpt je om je passie, hobby of kennis om te zetten in een winstgevend online bedrijf.

Met de methode van Site Build IT kan bijna ieder onderwerp worden gebruikt om geld mee te verdienen op het internet.

Wat is Site Build It?

Site Build It, oftewel SBI, wordt internationaal gezien als het beste website pakket voor kleine en middelgrote bedrijven.

Het is een compleet pakket voor het opzetten, hosten, en onderhouden van een website.

Daar zijn veel meer mogelijkheden voor, maar SBI is het enige pakket dat de gebruiker volledig bij de hand neemt en begeleidt, met een succesvolle website als resultaat.

Een belangrijke claim van SBI is dat het volledig geoptimaliseerd is voor de zoekmachines.

Het pakket zorgt zelf voor het aanmelden van de pagina’s bij de zoekmachines, en geeft de gebruiker tal van tips hoe de pagina’s gebouwd moeten worden om goed vindbaar te zijn.

 

Het resultaat is dat vrijwel elke SBI website goed vindbaar is op het Internet. 

Zonder verstand van internet een website beginnen?

SBI helpt je om het juiste onderwerp voor je website te vinden, om het te bouwen, om er bezoekers naartoe te krijgen, en zelfs om er geld mee te verdienen. En het maakt daarbij niet uit waar de website over gaat!

Neem een kijkje op de nederlandstalige pagina of bekijk de uitgebreide video tour om een goed idee te krijgen van hoe het werkt.

In eerste instantie is SBI gemaakt voor engelstalige websites maar er zijn inmiddels ook al meerdere zeer succesvolle websites in andere talen. Je kan zelfs je website in 2 of meer talen maken met SBI. 

Deze website is ook in het Nederlands gemaakt en heeft in 1 maand al net zoveel bezoekers als waar mijn Wordpress site 1 jaar over gedaan heeft. 

Kijk ook eens naar de honderden succesvolle SBI websites, gebouwd door gewone mensen zoals jij en ik. Al deze websites staan in de top 1% van de meest succesvolle websites op het Internet.

SBI is een Engelstalig pakket, dus het is wel belangrijk dat je de engelse taal beheerst om met het programma te kunnen werken. Er zijn echter ook nederlandstalige SBI-coaches en ik kan je ook verder helpen met een Nederlandstalige handleiding voor de eerste start.

Voordat ik met SBI begon heb ik grondig ondezoek gedan naar de mogelijkheden en ook gezocht naar vergelijkbare Nederlandstalige programma’s.

Maar er is geen enkel programma wat zo uitgebreid is en voordelig als SBI.

Alles wat je nodig hebt voor je website zit in het pakket. Inclusief je hosting en domeinnaam.  Je hoeft bijvoorbeeld geen apart programma voor je nieuwsbrief te hebben want ook dat zit er allemaal in.

Wil je een e-book schrijven of video cursus maken? Ook daar biedt SBI je alle hulp met tutorials en een zeer uitgebreid forum.

Ik heb in Januari 2013 beslissing genomen om met SBI te gaan werken en zo is aromatherapie-info.com ontstaan. En ik denk dat er in de toekomst nog zeker wel een andere SBI website bij gaat komen want ik zit nog vol met plannen.

Belangrijk is echter dat je stap voor stap het SBI proces volgt voor de optimale succesvolle website.

Onderstaande video's laten 2 vrouwen zien die het ook gedaan hebben

Geld verdienen door kwaliteit te bieden

Ik verdien mijn geld met advertenties en commissies van verkoop van producten waar ik naar verwijs.

En daarnaast promoot ik natuurlijk de etherische olie van Young Living, omdat ik van mening ben dat dit de beste etherische olie is die er bestaat.

Young Living is echter een netwerkmarketing organisatie en ik vond het altijd moeilijk om met netwerkmarketing mijn geld te verdienen.

SBI heeft hier echter ook een oplossing voor en maakt deze websites juist heel geschikt voor netwerkmarketing.

Heb jij ook een netwerkmarketingorganisatie die niet van de grond wil komen? Kijk dan eens naar de informatie van Sitesell over dit onderwerp.

Belangrijkste is echter dat ik alleen maar producten adviseer die ik zelf ook gebruik en waar ik 100 % achter sta. En het belangrijkste van deze website is dat ik mijn lezers kan helpen met goede tips en adviezen over etherische olie en natuurlijke producten.

Kwaliteit van de website en waardevolle inhoud voor de bezoekers is wat je ook als eerste leert bij SBI! En daar sta ik 100 % achter. 

Heb jij ook een passie?

Heb je ook een passie voor bijvoorbeeld een bepaald land, een hobby of voor een ander onderwerp? En zou je daar wel je werk van willen maken?

Dat kan dus! Door stap-voor-stap het SBI-proces te doorlopen bouw je langzaam maar zeker een website die bezoekers trekt. En na een tijdje merk je dat je er geld mee kan verdienen.

Let op, dit is zeker geen manier om snel geld te verdienen en je moet wel gemotiveerd  zijn om er tijd en energie in te steken, want het gaat natuurlijk niet vanzelf.

Maar als je die passie hebt, zit dat wel goed! En je kan het op je eigen tempo en in die tijd doen dat het jou het beste uitkomt.

Ga dan aan de slag met SBI!  Je loopt geen risico, want er is een 90 dagen geld terug garantie. Bestel SBI dus, en laat me weten hoe het gaat. Of neem contact met me op als je nog vragen hebt.



Als je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help mij dan dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. 




Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van onze unieke Aromalifestyle community en ontvang het lavendel e-book.

Vul dan hieronder je e-mail adres en je voornaam in om lid te worden. En ontvang het gratis e-book met mijn favoriete lavendel recepten voor gebruik in het dagelijks leven.

New! Comments

Deel je ervaringen met ons.


SBI!



Ontvang een gratis e-book met lavendel recepten


Bezoek ook het jonge zusje van Aromatherapie Info!