Google


Beeldscherm Spray

Deze natuurlijke beeldschermspray maakt je computerscherm
weer streeploos schoon.Zonder chemicaliën maar heel simpel met azijn en gedestilleerd water.

Deze beeldschermspray werkt zo makkelijk en snel dat zelfs ik hem graag gebruik. Voordat ik deze spray ontdekte was het beeldscherm van mijn notebook meestal stoffig.

Ik vraag me ook altijd af waar al dat stof toch altijd zo snel weer vandaan komt, als ik net heb gestoft ligt er de volgende dag alweer een laagje stof. 

Maar met deze beeldschermspray blijft je beeldscherm vanaf nu in ieder geval makkelijk stofvrij. 

 

Recept voor je beeldscherm spray

Het recept voor je beeldschermspray is echt heel simpel.

Je neemt een klein spray flesje en vult dit voor de helft met gedestilleerd water en de andere helft azijn.

Even goed schudden en klaar is je beeldschermspray.

Let op: neem wel gedestilleerd (of gefilterd water als je een goed waterfilter in huis hebt) maar geen gewoon kraanwater want dan krijg je alsnog kalkvlekken op je beeldscherm.

Dan neem je een zacht microvezeldoekje, hier spray je beeldschermspray op en dan veeg je hiermee je scherm schoon.  Afhankelijk van hoe vies je scherm is moet je dit misschien wat vaker doen.

Spuit de beeldscherm spray niet rechtstreeks op je beeldscherm, dan loop je het risico dat er vocht in je computer komt.

Geniet van je schone beeldscherm totdat de stof er weer bezit van heeft genomen.

Maar dan kan je het makkelijk weer herhalen en is je scherm in no time weer schoon.

Ik heb deze spray ook gebruikt voor het schoonmaken van het scherm van mijn mobiele telefoon en de televisie. Het werkt bij mij perfect maar het gebruik van deze spray blijft natuurlijk wel op eigen risico.

Ervaringen met de spray kan je natuurlijk graag hieronder posten dan hebben anderen hier ook weer iets aan.  

 Als je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help mij dan dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van onze unieke Aromalifestyle community en ontvang het lavendel e-book.

Vul dan hieronder je e-mail adres en je voornaam in om lid te worden. En ontvang het gratis e-book met mijn favoriete lavendel recepten voor gebruik in het dagelijks leven.

New! Comments

Deel je ervaringen met ons.
Ontvang een gratis e-book met lavendel recepten


Bezoek ook het jonge zusje van Aromatherapie Info!