Google


BeYOUtiful ebook

Huidverzorging zonder chemische middelen

Door mijn website ben ik me steeds meer gaan verdiepen in natuurlijke huidverzorging en altijd op zoek naar nieuwe recepten zonder schadelijke middelen. 

Toen ik dus afgelopen weekend het boek  ‘BeYOUtiful van Katinka Michiels tegenkwam was ik meteen enthousiast.

Het boek is heel leuk geschreven en bevat allerlei leuke en heerlijke huidverzorgings recepten handig bij elkaar in een e-book.

Als je dit boek leest krijg je gelijk zin om aan de slag te gaan en je eigen creme's en poedertjes te maken. En dat kan want de recepten zijn gemaakt met simpele ingrediënten en heel goed omschreven.

Recepten met namen als naughty nachtcreme, diva dagcreme en koko-loco tandpasta maken van je verzorgingsritueel een echt feestje. 

Je huid zal je dankbaar zijn als je overgaat naar natuurlijke cosmetica. En je krijgt ook nog tips om van je huis een echte home-spa te maken.

Kortom een dit e-book is een echte aanrader als je interesse hebt om je eigen huidverzorgingsproducten te maken zonder schadelijke stoffen. 

Wil je meer info over het boek of bestellen klik dan hier.

HomeAls je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help mij dan dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van onze unieke Aromalifestyle community en ontvang het lavendel e-book.

Vul dan hieronder je e-mail adres en je voornaam in om lid te worden. En ontvang het gratis e-book met mijn favoriete lavendel recepten voor gebruik in het dagelijks leven.

New! Comments

Deel je ervaringen met ons.
Ontvang een gratis e-book met lavendel recepten


Bezoek ook het jonge zusje van Aromatherapie Info!