Google

Bloesem remedies bij dieren

Bloesem remedies bij dieren werken in op gedrag, gemoedstoestanden, emoties en karaktereigenschappen. Wanneer er een disbalans ontstaat bij je dier waardoor het dier niet lekker in zijn/haar vel zit of bijvoorbeeld je dier doorslaat naar een extreem (ongewenst) gedrag ect. kan een Bloesem Remedie ondersteuning bieden om het dier weer terug in balans te brengen. Bloesem remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties. Bloesem remedies hebben de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool.

Als eigenaar van een dier is het belangrijk dat je rekening houdt met het soorteigen gedrag en natuurlijke behoeften van het dier. Er kan bij een dier veel stress en disbalans ontstaan indien je hier niet voldoende gehoor aan geeft. Probleemgedrag kan hierdoor ontstaan.

Een grote valkuil bij het beoordelen van het gedrag is antropomorfisme; het toedichten van menselijke eigenschappen aan dieren. Iedere diersoort heeft soorteigen gedrag wat verankert ligt in de genen. Veel gedrag is door domesticatie niet te veranderen.

Elke gebeurtenis in het leven van een dier kan van invloed zijn op de emoties, zoals: ziekten, een ongeval of pijn / verplichtte rust op advies dierenarts /tijdens of na het werpen / het scheiden van de eigenaar of soortgenoot / herplaatsing of pensionbezoek / het moeten presteren op wedstrijden /verhuizing / onjuiste socialisatie van het dier/ dieren met een slechte start in hun leven.

Voor mensen is het vaak moeilijk in te schatten wat voor een dier traumatisch kan zijn.

Door het gebruik van Bloesem remedies bij dieren wordt het gedrag niet onderdrukt zoals bij Valium of antidepressiva.

Indien je dier na de behandeling met Bloesem Remedies een goede periode heeft maar later weer terugvalt in zijn/haar oude gedrag, is er altijd een reden waarom het dier weer opnieuw uit balans is geraakt.

Het is daarom belangrijk om zeker ook naar de omgevingsfactoren van je dier te kijken. Wat waren de factoren waardoor het dier in eerste instantie in disbalans is gekomen en wat kan er worden verandert om dit in de toekomst te voorkomen.

Terug naar etherische olie voor dieren

HomeAls je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help mij dan dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van onze unieke Aromalifestyle community en ontvang het lavendel e-book.

Vul dan hieronder je e-mail adres en je voornaam in om lid te worden. En ontvang het gratis e-book met mijn favoriete lavendel recepten voor gebruik in het dagelijks leven.

New! Comments

Deel je ervaringen met ons.
Ontvang een gratis e-book met lavendel recepten


Bezoek ook het jonge zusje van Aromatherapie Info!