Google


Citrus Lavendel creme parfum

Citrus lavendel creme parfum met natuurlijke ingrediënten.

Een crème parfum of solid parfum is een handige huidvriendelijke parfum op basis van verzorgende natuurlijke olie, bijenwas en natuurlijke pure etherische olie.De parfum zit in een klein doosje en is ideaal om mee te nemen voor onderweg.

Dit citrus lavendel crème parfum recept bevat alleen natuurlijke geuren en geen syntetische ingrediënten of kleurstoffen. Je kan dit recept dus ook proberen als je normaal allergisch reageert op parfum.

Doordat dit crème parfum geheel natuurlijk is ruikt het niet zo lang als een syntetische soortgenoot maar omdat je het doosje makkelijk mee kan nemen is het geen probleem om regelmatig een beetje nieuw parfum aan te brengen. En het is nog verzorgend voor je huid ook.

Het is helemaal niet moeilijk om een crème parfum te maken.

 

Wat heb je nodig voor je citrus lavendel creme parfum:Gebruiksaanwijzing

Doe eerst alle etherische oliën bij elkaar in een klein potje of glaasje zodat je het straks in 1 keer bij je bijenwas mengsel kan doen en snel doorroeren omdat bijenwas weer heel snel hard wordt.

Doe de bijenwas en olie in een klein bakje of potje en verwarm au-bain marie (boven een pan met warm water) totdat de bijenwas gesmolten is. Voeg dan de etherische olie toe en roer snel door met een glazen roerstokje. 

Giet het dan in je lege potje of doosje en laat afkoelen. Dan is je citrus-lavendel creme parfum klaar.

De geur van dit parfum is zeer uitgebalanceerd. De hoofdnoot is citrus maar de lavendel etherische olie zorgt voor diepte. En een lichte zoete noot komt van de amandelolie en de bijenwas.

De citrus zorgt voor energie en de lavendel ontspant dus een ideale combinatie voor een perfecte start in de morgen. 

Een heerlijk parfum zonder schadelijke ingrediënten en ook heel leuk als cadeautje.


Bijenwas en jojoba olie bestellen

Ook interessant:

Badbruisballen

Vanille bodylotion bar

Limoen citroen suikerscrubAls je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help mij dan dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van onze unieke Aromalifestyle community en ontvang het lavendel e-book.

Vul dan hieronder je e-mail adres en je voornaam in om lid te worden. En ontvang het gratis e-book met mijn favoriete lavendel recepten voor gebruik in het dagelijks leven.

New! Comments

Deel je ervaringen met ons.
Ontvang een gratis e-book met lavendel recepten


Bezoek ook het jonge zusje van Aromatherapie Info!