Google


Contact

In verband met de omzetting van onze site naar een nieuw systeem is het momenteel helaas niet mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te laten verlopen. 

Ben je op zoek naar een bepaald recept dan vind je hier een overzicht van alle recepten die op de website staan.

Heb je een praktische vraag over het gebruik van eterische olie of het maken van een recept dan kan je die ook stellen in de Aromatherapie Recepten groep op Facebook. In deze groep kunnen ook andere leden je vraag beantwoorden en hun ervaringen delen. Hier kan je lid worden en je vraag stellen.

Het is helaas niet mogelijk om antwoord te geven op medische vragen of advies te geven over het gebruik van etherische olie bij ziektes.

Om een goed advies hierover te geven is vaak meer achtergrond informatie nodig en het is meestal pas mogelijk om een goed advies geven als je de persoon in kwestie persoonlijk spreekt. Dit is helaas via het internet niet mogelijk. 

Ten tweede kost het ook erg veel tijd en dan zou ik niet meer toekomen aan het schrijven van nieuwe artikelen en recepten voor de website. Ik hoop dat je hier begrip voor hebt.


Let op: als je vragen hebt over je bestelling in de Aromatherapie Info Webshop gebruik dan niet dit contactformulier maar maak een ticket aan in de webshop (dit kan je doen als je ingelogd bent)  of gebruik het contactformulier van de webshop. Als je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help mij dan dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van onze unieke Aromalifestyle community en ontvang het lavendel e-book.

Vul dan hieronder je e-mail adres en je voornaam in om lid te worden. En ontvang het gratis e-book met mijn favoriete lavendel recepten voor gebruik in het dagelijks leven.

New! Comments

Deel je ervaringen met ons.Ontvang een gratis e-book met lavendel recepten


Bezoek ook het jonge zusje van Aromatherapie Info!