Google


Farfalla edelsteen olie

Een heel bijzonder product is de Farfalla edelsteen olie

In  een edelsteen olie worden de positieve effecten van edelstenen met die van biologische etherische oliën op een speciale manier gecombineerd.

Deze olie is ideaal in combinatie met een (edelsteen) massage, maar ook op zichzelf staand zijn dit heerlijk zachte oliën,geschikt voor gezichts- en lichaamsverzorging, als badolie, of gewoon om lekker van te genieten.


Hoe wordt edelsteenolie gemaakt?

De edelstenen voor de Farfalla edelsteen olie worden uitgebreid gereinigd met rook (fumigatie) en opgeladen in een amethist geode. Daarna worden ze in biologische jojoba olie geplaatst zodat de energie hierdoor opgenomen kan worden.  Om het effect nog te versterken bevat elk flesje olie een edelsteentje.

Deze speciale oliën worden afgerond met zacht geurende etherische oliën die de werking van de edelstenen ondersteunen.

Door de combinatie van drie soorten edelstenen krijgt elke olie zijn speciale kracht en uitstraling.

Er zijn 7 verschillende soorten edelsteen olie:


Farfalla edelsteen olie Anti Stress

Zorgt voor ontspanning, kalmte en rust.   

In deze olie zijn de volgende edelstenen gebruikt: aventurijn, magnetiet en rookkwarts aangevuld met de natuurlijke etherische oliën van zoete sinaasappel, rozenhout, lavendel en ylang-ylang.

Ter ondersteuning van de werking bevat elk flesje een kleine aventurijn. 

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen werkt in op het hart chakra en trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken.


Farfalla edelsteenolie Levensvreugde

Ontdek weer de vreugde om te leven!

Een bad of massage met deze olie helpt bij het stimuleren van je vitaliteit, moed, sensualiteit en zelfvertrouwen.

In deze olie zijn de volgende edelstenen gebruikt: granaat, robijn, rozenkwarts aangevuld met de natuurlijke etherische oliën van roos, geranium en bergamot. Ter ondersteuning van de werking bevat elk flesje een kleine rozenkwarts.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.


Farfalla edelsteen olie Geborgenheid

Geniet van een gevoel van zelfbeheersing en evenwicht!

Deze olie bevordert emotioneel evenwicht en stabiliteit, versterkt zelfvertrouwen en helpt angsten te overwinnen. Versterking van zelfbewustzijn en creativiteit.

In deze olie zijn de volgende edelstenen gebruikt: witte agaat, nefriet (jade) en serpentijn (ofiet) aangevuld met de natuurlijke etherische oliën van vanille kbA, sandelhout, benzoë siam.

Ter ondersteuning van de werking bevat elk flesje een kleine serpentijn.

Serpentijn brengt balans in lichaam en geest en helpt negatieve energie en straling buiten houden. De steen werkt kalmerend bij nervositeit, spanningen en stress en zorgt voor innerlijke rust. Ook bij conflicten bevordert de steen evenwicht en stimuleert tot het sluiten van een compromis. 


Farfalla edelsteen olie Regeneratie

Laat je lichaam en geest herleven!

Deze olie geeft energie, stimuleert en ondersteunt het goed functioneren van de huid. 

In deze olie zijn de volgende edelstenen gebruikt: epidoot, ocean-agaat, zoisiet met robijn aangevuld met de natuurlijke etherische oliën van ravintsara, myrrhe en litsea cubeba.

Ter ondersteuning van de werking bevat elk flesje een kleine epidoot. 

Epidoot geeft inzicht en brengt lichaam en geest terug naar een gezonde en gebalanceerde toestand. Het helpt je realistisch naar jezelf, je situatie en je capaciteiten kijken. Op basis hiervan worden haalbare eisen gesteld en werk je geduldig naar deze doelen toe. De steen versterkt je gevoel van eigenwaarde en helpt je jezelf en je zwakheden accepteren. 


Farfalla edelsteenolie Serenity

Geniet van je eigen rust! 

Deze olie maakt diepe ontspanning gemakkelijker, en is een hulp voor de rusteloze geest, om van binnen kalm te worden, en een nieuw uitzicht te krijgen.  

In deze olie zijn de volgende edelstenen gebruikt: magnetiet, blauw kwartskristal, dumortieriet aangevuld met de natuurlijke etherische oliën van lavendel, rozenhout, mandarijn, kamille.

Ter ondersteuning van de werking bevat elk flesje een kleine magnetiet.

Magnetiet werkt aardend en harmoniserend door de regulatie van energiestromen. Het vergroot de levenskracht en vitaliteit en trekt liefde en loyaliteit aan. Negatieve emoties zoals angst, verdriet en woede worden afgeremd en het stimuleert objectiviteit en een neutrale houding. Lichamelijk werkt magnetiet ook sterk regulerend en stimuleert hierdoor herstelprocessen. 


Farfalla edelsteen olie Positive Flow (Positieve Stroom)

Deze olie stimuleert positieve energie en maakt innerlijke spanning vrij, waardoor zowel lichaam als geest kunnen ontspannen. Serene gevoelens worden gestimuleerd en je voelt je op je gemak. 

In deze olie zijn de volgende edelstenen gebruikt: sodaliet, chalcedoon en amber aangevuld met de natuurlijke etherische oliën van witte spar, geranium, palmarosa.

Ter ondersteuning van de werking bevat elk flesje een kleine sodaliet. 

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Het bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens.

Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie. 


Farfalla edelsteen olie Fontein der Jeugd

Roep weer gevoelens op uit je jeugd! 


Deze olie helpt om lichaam en geest te zuiveren. Reinigt de huid, vermindert angstgevoelens, frustratie en negativisme, terwijl de vitaliteit en een gevoel van welzijn gestimuleerd worden. 

In deze olie zijn de volgende edelstenen gebruikt: groene fluoriet, groene agaat, chrysoliet aangevuld met de natuurlijke etherische oliën van jeneverbes, zoete venkel, citroen.

Ter ondersteuning van de werking bevat elk flesje een kleine fluoriet.

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. 


Farfalla edelsteen olie geschenkset

Om kennis te maken met de verschillende edelsteen oliën heeft Farfalla een prachtige geschenkset samengesteld met daarin 7 flesjes van 10 ml. van elke edelsteenolie. Zodat je op je gemak kan proberen, ruiken en testen.

Natuurlijk ook heel leuk als cadeau.

De Farfalla edelsteen oliën en de geschenkset zijn te bestellen in de webshop.

Meer informatie over de edelstenen vind je op de website van edelstenenenmineralen.nl


Wil je meer weten over aromatherapie en etherische olie lees dan ook:

aromatherapie

etherische olie A-Z

gebruik van etherische olie

frequentie van etherische olie

etherische olie's en chakra's

aromatherapie inhalators

extractie methoden 

hydrolaten

fototoxiteit van etherische olie

biologische etherische olie kopen
Als je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help mij dan dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van onze unieke Aromalifestyle community en ontvang het lavendel e-book.

Vul dan hieronder je e-mail adres en je voornaam in om lid te worden. En ontvang het gratis e-book met mijn favoriete lavendel recepten voor gebruik in het dagelijks leven.

New! Comments

Deel je ervaringen met ons.
Ontvang een gratis e-book met lavendel recepten


Bezoek ook het jonge zusje van Aromatherapie Info!