Google


Frisse voeten spray

Deze frisse voeten spray zorgt voor frisse voeten en helpt voetschimmel te voorkomen

Heb je last van stinkende voeten, jeukende voeten en/of voetschimmel?

Geen zorgen, je bent niet alleen en er is een eenvoudige, groene oplossing voor dit irritante probleem met dit makkelijke frisse voetspray recept.

Deze eenvoudige zelfgemaakte voet spray is zacht maar effectief en krachtig.

Hij zit vol met natuurlijke anti-schimmel en anti-bacteriële ingrediënten die je voeten weer fris maken en het ruikt ook nog eens heerlijk.

De etherische oliën helpen daarnaast ook nog om de tere huid van je voeten te verzorgen .

Zelfgemaakte anti schimmel frisse voeten spray

Gebruiksaanwijzing

Doe de alcohol in de fles en voeg daar de etherische olie aan toe. Doe de dop er op en even goed schudden zodat de etherische olie zich met de alcohol kan vermengen.

Dan de dop er weer afhalen en het hamamelis en tea tree hydrolaat toevoegen. Flesje weer sluiten en nogmaals goed schudden en je frisse voetenspray is klaar voor gebruik.

Schudden voor elk gebruik, en gebruik zo vaak als nodig dagelijks op je tenen om de schimmel weg te houden, vooral na het douchen en voor het aantrekken van je schoenen.

De spray droogt snel en heeft een heerlijke frisse kruidige geur.Flesjes, hydrolaten en etherische olie bestellen


Ook interessant:

Flip flop voetcreme

Voetendeo poeder

Wonderzalf

Overzicht van alle aromatherapie recepten
Als je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help mij dan dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van onze unieke Aromalifestyle community en ontvang het lavendel e-book.

Vul dan hieronder je e-mail adres en je voornaam in om lid te worden. En ontvang het gratis e-book met mijn favoriete lavendel recepten voor gebruik in het dagelijks leven.

New! Comments

Deel je ervaringen met ons.
Ontvang een gratis e-book met lavendel recepten


Bezoek ook het jonge zusje van Aromatherapie Info!