Google


Gifstoffen en overgewicht

Gifstoffen en overgewicht is niet zo’n vreemde combinatie. Voor mij was het al een tijdje duidelijk dat we in ons lichaam gifstoffen samen met vet en water opslaan om ze onschadelijk te maken. Het is een overlevingsmechanisme van ons lichaam.

Niemand vindt het raar maar zelfs heel logisch dat de meeste medicijnen ernstige bijwerkingen veroorzaken, dat we van sommige medicijnen dik worden zonder dat we meer eten en dat vrouwen aankomen zodra ze aan de pil gaan.

Medicijnen bestaan uit chemische stoffen die in een ziek, ontregeld lichaam bepaalde processen kunnen nabootsen en zo de symptomen kunnen wegnemen zodat het lichaam weer normaal lijkt te functioneren. Maar medicijnen in een gezond lichaam zullen juist het omgekeerde doen, namelijk het lichaam totaal ontregelen.

Want medicijnen in een (gezond) lichaam zijn niets anders dan gifstoffen voor het lichaam. Waardoor gifstoffen en overgewicht ontstaan.

Toch komt niemand op het idee dat dan chemische stoffen, gifstoffen, net als medicijnen ook veel ernstige bijwerkingen (moeten) hebben, met als de belangrijkste, gewichtstoename! 

Medicijnen zijn alleen verkrijgbaar op recept, en bij de apotheek wordt nauwkeurig bijgehouden welke medicijnen we allemaal slikken en of deze geen gevaarlijke combinaties vormen.

Maar mensen hebben geen idee hoeveel chemische stoffen, hoeveel gifstoffen we in ons dagelijkse leven binnen krijgen, die we geheel vrijwillig consumeren, maar vaak uit onwetendheid.

We denken dat er maar twee factoren zijn die ons gewicht bepalen.

Meer eten dan je verbrandt en te weinig lichaamsbeweging.

Dat is maar ten dele waar!

De hoeveelheid eten en de hoeveelheid lichaamsbeweging hebben eigenlijk maar weinig invloed op onze natuurlijke gewichtsregulering.

Daarentegen hebben onze hormoonhuishouding en onze hersens de meeste invloed op ons lichaamsgewicht.

En juist deze worden ontregeld door gifstoffen, door chemische stoffen waarmee we tegenwoordig omringd worden!

En zo kunnen gifstoffen ervoor zorgen dat we dik worden zonder dat we teveel eten, en dat we niet blijvend kunnen afvallen ook als we minder eten. Deze chemische stoffen zorgen er ook voor dat onze hersens zo ontregeld raken dat we geen verzadigingsgevoel meer voelen en door blijven eten.

Overgewicht is een maatschappelijk mondiaal probleem geworden en iedereen zoekt naar de oplossing en de oorzaken. Tot nu toe alleen op het gebied van ons eet- en beweeggedrag. Nu blijkt uit heel veel wetenschappelijke onderzoeken dat we het in een totaal andere hoek moeten zoeken.

Overgewicht wordt in belangrijke mate veroorzaakt door gifstoffen, waar ons lichaam tegenwoordig vol mee zit.

In het boek 100% gifvrij laat Julia Kang duidelijk zien, wetenschappelijk onderbouwd en voorzien van alle broninformatie, wat gifstoffen doen met ons gewicht.

Hoe we al deze gifstoffen binnenkrijgen, (meestal zonder dat we ons daar bewust van zijn). Ook maakt ze je duidelijk hoe je zonder een hap minder te eten, met een normale hoeveelheid van 2000 kcal per dag, gewoon blijvend af kunt vallen. Door gewoon met simpele veranderingen alleen de hoeveelheid gifstoffen in je leven te minderen.

Bron: juliakang.nl/gifstoffen en overgewicht

Julia Kang heeft inmiddels ook een tweede boek geschreven “ Natuurlijk en gezond (op) voeden”.

Beide boeken zijn echte aanraders als je een gezonde levensstijl wilt aanhouden en gewicht wilt verliezen.

Ze passen ook perfect in ons VIANESSE concept, dit concept helpt je te ontgiften en zorgt voor een betere darmwerking waardoor het lichaam de gifstoffen ook beter kan verwerken.

Hier vind je meer informatie over het VIANESSE concept.

Ook de aromatherapie recepten op deze website geven je alvast een handleiding voor verzorgings- en huishoudproducten zonder gifstoffen. Zodat gifstoffen en overgewicht geen probleem meer voor je zijn.

De boeken van Julia Kang kan je hier bestellen:

Het boek 100% gifvrij is ook verkrijgbaar als e-book.

Interessante pagina's:

Koken met etherische olie

Prebiotica

Lactalbumine concentraat

Stofwisseling en afslanken

Gifstoffen en overgewicht

Groene smoothies

Superfoods

SuperzadenAls je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help mij dan dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van onze unieke Aromalifestyle community en ontvang het lavendel e-book.

Vul dan hieronder je e-mail adres en je voornaam in om lid te worden. En ontvang het gratis e-book met mijn favoriete lavendel recepten voor gebruik in het dagelijks leven.

New! Comments

Deel je ervaringen met ons.
Ontvang een gratis e-book met lavendel recepten


Bezoek ook het jonge zusje van Aromatherapie Info!