Google


Inspiratie

Hieronder vind je een aantal leuke websites en blogs die ik zelf regelmatig bezoek en waar ik veel inspiratie op doe.

Ook Pinterest en Facebook zijn voor mij een bron van inspiratie (en soms ook te veel afleiding als ik weer eens veel te lang blijf hangen op Pinterest en/of Facebook). 

Nederlandstalige site en blogs

Mijn favoriete Nederlandse websites:

De groene meisjes

SoChicken

Weg naar zelfvoorziening

Miss Natural 

Een een leuke webshop met handgemaakte sieraden is Yse Cream.

Engelstalige websites

Veel van mijn inspiratie haal ik toch van Amerikaanse en Engelstalige websites en blogs hieronder een paar van mijn favorieten:

The Prairie Homestead - allerlei informatie over natuurlijk leven, leven op de boerderij en lekkere recepten

The Yummy Life, mijn favoriete site voor lekkere recepten van mijn naamgenoot Monica.

The Yummy Life is de site waar ik de geurende azijn heb gevonden en het heerlijke havermout ontbijt.  En ik heb toestemming om haar recepten te vertalen en op de website te plaatsen dus er komen binnenkort vast nog wel een paar recepten van The Yummy Life op de site. 
Als je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help mij dan dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van onze unieke Aromalifestyle community en ontvang het lavendel e-book.

Vul dan hieronder je e-mail adres en je voornaam in om lid te worden. En ontvang het gratis e-book met mijn favoriete lavendel recepten voor gebruik in het dagelijks leven.

New! Comments

Deel je ervaringen met ons.
Ontvang een gratis e-book met lavendel recepten


Bezoek ook het jonge zusje van Aromatherapie Info!