Google


Mijn verhaal

Niemand kan mijn droom meer stelen!

Is het je wel eens opgevallen dat mensen (vaak onbewust) proberen je dromen te stelen.

Wellicht ben je zelf ook wel eens in de situatie geweest dat je een idee had waar je helemaal vol van was.

Enthousiast begin je te vertellen aan je vrienden of partner en die zeggen dan meteen: Jij met je mooie dromen, kom terug in de realiteit en doe nou maar gewoon je werk.

Zeker met de Nederlandse nuchterheid:


Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg

En “plop” weg is de droom.

Ik heb gemerkt dat “droomstelers”, hoe goed bedoeld ook, erg veel invloed op mij en mijn beslissingen hebben gehad.

En dat ze dit vaak doen uit angst voor het onbekende.

Ze willen niet dat jij verandert want dan moeten zij misschien ook veranderen.

En verandering is eng!

Denk er voor jezelf maar eens over na.We worden opgevoed met het idee dat we een ‘vak’ moeten leren, moeten studeren en een goed betaalde baan moeten vinden.

Het is belangrijk de we gewaardeerd en gerespecteerd worden in de maatschappij. En dat we vooral niet uit de maat lopen of opvallen. Status is het codewoord. Als je als kind creatief bent wordt dat meestal niet gestimuleerd omdat je daar geen brood mee kan verdienen.

En ik was zelf ook niet anders. Altijd een ‘goede’ baan gehad, 2 x per jaar op vakantie en af en toe een stedentrip, eigen huis en alles gedaan wat in het sociale patroon hoort.

Maar was ik echt gelukkig?

Ik weet het niet, ik was wel gelukkig maar er was altijd een soort onrust in mij, een gevoel van er moet toch meer zijn.

Totdat ik in 2009 mijn hart heb gevolgd en alles in Nederland heb achtergelaten en naar Turkije ben verhuisd. 

In Turkije heb ik 2 heerlijke jaren gehad, geleerd dat ik ook met weinig middelen veel welvaart kan hebben en ik hou nog steeds van dit land en haar gastvrijheid.

De liefde van mijn leven heb ik ook in Turkije ontmoet en wij zijn zeer gelukkig samen.

Maar door omstandigheden hebben wij besloten om in januari 2011 te vertrekken uit Turkije en zijn we in Duitsland terecht gekomen. En de afgelopen jaren zijn niet makkelijk geweest.

Ik heb mijn droom geleefd en hem (bewust) toch weer laten stelen.
The law of attraction

In 2012 heb ik  veel gelezen en geleerd over The Law of Attraction, onder meer de boeken van Esther en Jerry Hicks, Napoleon Hill en Pierre Franck en in het najaar van 2012 kreeg ik van een vriendin een aantal audiobestanden van Louise Hay en dit heeft mijn leven totaal verandert.Ik ben me bewust geworden van mijn eigen verantwoordelijkheid in mijn leven en ik heb mijn droom opnieuw opgebouwd.  


Werken met het internet, vanuit huis, eigen baas zijn, mijn eigen tijd in kunnen delen en in elk land kunnen werken waar ik wil dat is voor mij mijn ideaal.

En daarnaast tijd te hebben om mijn creativiteit eindelijk te gaan gebruiken en trainingen, workshops en produkten met etherische olie te ontwikkelen en weer te studeren.  

En ik weet nu mijn pad en niemand kan mijn droom meer stelen. Mijn “dream board” hangt boven mijn bureau en elke dag kijk ik erop en voel hoe het is.

In December 2012 kwam ik tijdens een avondje surfen op het internet 2 Amerikaanse websites tegen die gemaakt waren met SBI. Dit pakket biedt alles om een complete professionele website te maken en je te helpen een professioneel bedrijf te starten en geld te verdienen met je website.

Precies wat ik wilde. 

Het resultaat is deze website waarin ik mijn kennis over aromatherapie en etherische olie kan delen, mensen kan helpen en zelfs kan zorgen voor een beter milieu en betere gezondheid omdat we met deze recepten veel minder afval produceren en geen chemische stoffen gebruiken.

Ik sta 100% achter alle recepten die ik hier publiceer en gebruik ze ook (dagelijks) zelf.

Door deze website kan ik op verschillende manieren geld verdienen.

Bijvoorbeeld door Google Adsense, affiliate marketing of dropshipping. En terwijl mijn website 24 uur per dag voor mij werkt kan ik me richten op ontwikkelen van nieuwe recepten, workshops organiseren en al die andere dingen doen die ik leuk vindt.

Ik geniet nu elk moment van mijn leven, kan mijn eigen tijd indelen en ben blij dat 2012 deze boeken mij op het juiste pad hebben gebracht.Wil jij ook echt je dromen leven?

En net zoals ik je iedere dag een stukje beter voelen en dichter bij je droom komen?

Wil je weten welke boeken mij hebben geholpen? Ook dat heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet.

Ik hoop in ieder geval dat je veel plezier beleeft aan de recepten op deze website en dat het misschien voor jou ook een inspiratie is om zelf creatief te worden.

Of het nu is met etherische olie recepten voor jezelf en je familie of dat je ook een eigen website wilt maken over welk onderwerp dan ook.

Neem het heft in eigen handen en haal het beste uit jezelf en je leven. Leven zoals je wilt leven is dichterbij dan je denkt maar…… je moet er wel de tijd voor willen nemen en er iets voor doen.

Ik wens iedereen veel prachtige dromen en laat ze allemaal uitkomen. Dan krijgen we samen een veel mooiere wereld!

Wil je meer weten over mijn plannen en hoe het naast Aromatherapie Info met mij verder gaat kijk dan ook eens op mijn andere website Aromalifestyle

Met geurende groeten,

Monica

P.S.  Voor vragen en opmerkingen kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Ik help je graag verder. 

Deze boeken hebben mijn leven verandert in 2012!Als je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help mij dan dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van onze unieke Aromalifestyle community en ontvang het lavendel e-book.

Vul dan hieronder je e-mail adres en je voornaam in om lid te worden. En ontvang het gratis e-book met mijn favoriete lavendel recepten voor gebruik in het dagelijks leven.

New! Comments

Deel je ervaringen met ons.
Ontvang een gratis e-book met lavendel recepten


Bezoek ook het jonge zusje van Aromatherapie Info!Stock Photos from 123RF