Google


Schuimende wc dieptereiniger

Een recept voor schuimende wc dieptereiniger voor extra zuiveringskracht zonder chemie. 10 minuten in laten werken, even de borstel er door en je wc is weer spic en span zuiver. 

Het toilet schoonmaken is misschien niet je favoriete klus maar het moet wel gebeuren en dan kan het maar beter zo makkelijk en effectief mogelijk gaan. Met deze schuimende wc reiniger heb je het klusje zo geklaard.

De basis van deze reiniger is zuiveringszout, in combinatie met citroenzuur is dit al een zeer krachtige reiniger tegen kalkaanslag in je toilet maar door de toevoeging van SLSA wordt het geheel nog effectiever. 

SLSA is een mild natuurlijk tensidepoeder gemaakt uit palmolie en kokosolie. Dit tensidepoeder heeft zeer goede schuimende en reinigende eigenschappen en doordat het geheel flink gaat schuimen blijft het schuim langer in de wc pot staan en kunnen de werkstoffen beter hun werk doen.

Het is niet te verwarren met SLS. Hier kan je het verschil lezen.

Wat heb je nodig voor je schuimende wc dieptereiniger

Gebruiksaanwijzing

Doe alle ingrediënten in de glazen pot, sluit de pot goed af en schud het geheel krachtig zodat alles goed gemengd wordt. Omdat het SLSA heel erg fijn is geeft dit een heel fijn stof, laat de pot daarom een half uurtje staan voordat je het gaat gebruiken.

Strooi nu een paar lepels van je schuimende wc reiniger in de wc pot en je zult zien dat er een flink schuim ontstaat. Dit schuim zorgt ervoor dat de werkstoffen langer blijven zitten op de wc pot en niet meteen in het water wegzakken. 

Nu even 10 inuten laten inwerken en dan met de wc borstel nog even goed doorborstelen en je toilet is weer helemaal fris en schoon. 

Zorg wel dat je de glazen pot na gebruik heel goed afsluit want als er vocht bij het poeder komt dan wordt het hard en is het lastiger om te gebruiken.


Grondstoffen bestellen

Wil je zelf aan de slag met het maken van bodybutters, scrubs, zeep en andere producten neem dan eens een kijkje in de webshop.

Hier kan je al je grondstoffen bestellen die je nodig hebt en ook in kleinere hoeveelheden. Bij voorkeur in biologische kwaliteit.

Biologisch omdat je dan niet alleen iets goeds doet voor jezelf maar ook voor het milieu en onze toekomst. 

Daarnaast help je met elke bestelling in onze webshop ook de dieren in onze samenleving die het niet zo goed hebben. 

We hebben vele verschillende producten van etherische olie, basisolie en boters tot natuurlijke kleurstoffen en werk- en verpakkingsmateriaal.

Zodat je alles in 1 keer kunt bestellen en daardoor verzendkosten kunt besparen.

Naar de webshop gaanAls je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help mij dan dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van onze unieke Aromalifestyle community en ontvang het lavendel e-book.

Vul dan hieronder je e-mail adres en je voornaam in om lid te worden. En ontvang het gratis e-book met mijn favoriete lavendel recepten voor gebruik in het dagelijks leven.

New! Comments

Deel je ervaringen met ons.
Ontvang een gratis e-book met lavendel recepten


Bezoek ook het jonge zusje van Aromatherapie Info!