Google


Tomatenketchup recept

Een makkelijk en gezond  tomatenketchup recept voor de lekkerste ‘homemade’ tomatenketchup die er is.

Ik vind tomatenketchup heerlijk. Bijvoorbeeld bij mijn zelfgemaakte ovenpatatjes maar de standaard tomatenketchup uit de winkel bevat naast conserveringsmiddelen en overige chemische toevoegingen ook veel suiker.

Dus niet echt goed voor je! 

Best wel jammer want tomatenketchup bevat ook veel lycopeen. En lycopeen is een belangrijke anti oxidant voor ons lichaam en heel gezond.

Het tomatenketchup recept is verhuisd naar onze andere website en het hele recept vind je hier.Als je dit artikel waardevol vindt voor je gezondheid en vitaliteit help mij dan dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van onze unieke Aromalifestyle community en ontvang het lavendel e-book.

Vul dan hieronder je e-mail adres en je voornaam in om lid te worden. En ontvang het gratis e-book met mijn favoriete lavendel recepten voor gebruik in het dagelijks leven.

New! Comments

Deel je ervaringen met ons.
Ontvang een gratis e-book met lavendel recepten


Bezoek ook het jonge zusje van Aromatherapie Info!